• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

942. Розкол у Моїй Церкві буде розбитий на різні етапи

Неділя, 20 жовтня 2013 р. Божого, 17:48

Моя ніжно улюблена дочко, ідіть всі ви у світ і поширюйте Євангеліє, тому що вам потрібно буде це зробити ще до того, як переслідування Моєї Церкви розпочнеться по-справжньому.

Ви повинні повністю довіритися Мені і заспокоїтися, знаючи, що коли прийде Великий День, ви будете миттєво піднесені тілом і душею в Мої Обійми. Саме тому ви маєте з любов’ю і терпеливістю пригадувати світові Моє Вчення. Нагадайте їм, що гріх існує і буде прощений, але спершу вони повинні попросити у Мене пробачення.

Неважливо, що їм сказали, що гріх є другою природою людини, вони мають знати, що як діти Божі вони повинні щоразу просити примирення, незалежно від того наскільки незначними можуть здаватися їхні гріхи. Гріх – це те, що відокремлює вас від Бога. Чим більше ви грішите, тим темнішими стаєте; тим глибший біль відчуватимете і ви будете настільки неспокійними, що ніщо, тільки Моя Благодатать полегшить ваш біль і принесе вам правдивий мир.

Знайте, що коли розпочнеться панування єресі, ті, які будуть в неї втягнуті, відчуватимуть жахливу самотність і нещастя. І все ж, для зовнішнього світу все здаватиметься прийнятним, що стосуєтсья Церкви. В той час, як ви будете вести внутрішню боротьбу, всі зовнішні ритуали, проведені в ім’я всесвітньої об’єднаної церкви, змусять вас почуватися ніяково. Протягом шести місяців від моменту запровадження єресі в Моїй Церкві, багато людей, які проігнорували Мій Заклик, втечуть і шукатимуть тих, хто залишився вірним Моєму Святому Слову. Тоді Моя Армія збільшиться, зросте і збере залишки з усіх християнських церков і боротиметься із духом зла.

Розкол в Моїй Церкві буде розбитий на різні етапи. Перший етап буде тоді, коли тільки ті, які справді знають Мене і розуміють Правду Святого Євангелія, вирішать, що вони не можуть приймати брехню в Моє Ім’я. Другий етап настане, коли люди будуть позбавлені Святих Таїнств, в тому значенні, в якому вони повинні бути. Третій етап буде тоді, коли Мої Церкви будуть осквернені, і саме тоді Мої священнослужителі, врешті-решт, зрозуміють Істину, що міститься у Книзі Одкровення.

Мої пророки не брешуть. Їм не до вподоби те, що їх просять робити. Вони розкривають лише Моє Святе Слово і те, що їм доручено робити Святою Волею Мого Отця. Зараз з’явилися ознаки того, що вже прийшов останній пророк – єдиний пророк, якому на сьогодні дано дозвіл з Небес підготувати світ до Мого Другого Пришестя. Коли ви зрозумієте, що пророцтва, дані світові з Небес, призводять до зміцнення вашої віри і забезпечують те, що ви залишаєтеся вірними Моєму Святому Слову, ви приймете їх. Коли вони здійснюватимуться, як і було передбачено, тоді ви будете знати Істину.

Будьте готові. Перебувайте в мирі, бо Я буду йти з усіма вами, які збираються зараз, щоб утворити Мою Армію Залишку на землі.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.