899. Чи ті з вас, які висміюють Мене зараз, відкидаючи Мої Послання, справді вірять у те, що Я розділив би Мою Церкву?

Неділя, 1 вересня 2013 р. Божого, 17:05

Моя ніжно улюблена дочко, нарешті ти склала Мені подяку за цю дуже важку Місію. Я знаю, скільки болю тобі приносить проголошення Слова Божого, бо це викликає багато гніву серед тих, які вважають себе елітою.

Моя дочко, знай, що хоч Я дарую тобі Ласки, ти завжди ітимеш самотньо і закінчиш у пустелі, як і всі пророки перед тобою. Я пошлю деяких тобі на допомогу, але ти завжди будеш перебувати в ізоляції. Проте Я завжди буду складати тобі товариство, в той час як вовки полюватимуть на тебе.

Скажи тим з поміж них, які називають себе Моїми правдивими учнями, священиками і висвяченими слугами, наступне. Я завжди буду чути голоси малих, слабких, смиренних і тих, які є чисті серцем. Навіть якщо вони будуть налякані Моїми Посланнями, Я завжди буду прихильним до тих, які справді люблять Мене. Ким є ті, про кого Я говорю зараз? Я маю на увазі тих, які ніколи не забували того, що Я їм сказав. Несіть Мій Хрест, ідіть за Мною, але будьте напоготові, бо коли ви проголошуєте Слово Боже без злоби, то ви будете терпіти Мій Біль. Незважаючи на те, яким цивілізованим, на вашу думку, є світ у цей час, вас будуть ненавидіти, коли ви рішуче підніметесь проти тих, які ненавидять Мене. Якщо вони ненавидять Мене, то вони будуть розпинати вас.

Я вислуховую лагідних. Я благословляю тих, які виконують Мої чіткі вказівки, щоб любити один одного, не беручи до уваги те, як вони вас мучать. Ті з вас, які відкидають Мене в цих Посланнях, ніколи не повинні через свої сумніви поширювати ненависть проти будь-кого в Моє Ім’я. Я, Ісус Христос, кажу вам зараз, що диявол прийшов, щоб оголосити цей остаточний напад на всіх Божих дітей. Ті з вас, які відмовляються слухати Мене, піддадуться чарам його відданих слуг.

Хіба ви не знаєте, що Моя Церква буде атакована сатаною і що це було передбачено? Мої вороги ходитимуть посеред вас, однак ви не визнаєте того, що Я дозволив би на це. Знайте, що Битва Армагедону складається з двох сторін. З тих, які вірять в Бога і дотримуються Слова Божого і зі злого духа, його армії та всіх тих, яких він обманув. Сатана введе в оману багатьох у Моїй Церкві і тільки ті, які залишаються насторожі і слідкують за доктринальними помилками, будуть здатними протистояти спокусам. Спокушування є найпотужнішим інструментом, який використовує шахрай. Він обманює, роблячи вигляд, що проголошує Правду.

Я закликаю ті бідні душі, які люблять Мене і які залишаються вірними Моїй Церкві на землі, щоб послухали Мене. Ви повинні залишатися вірними Моїй Церкві і погоджуватися з дисципліною, коли ваші настоятелі залишаються вірними тому, що Я дав світові через Мою Смерть на Хресті. Час для вибору близький. Мерзота ще не відбулася, але якщо ви побачите помилки, які суперечать Моєму Вченню і Моєму Дару Таїнств, ідіть геть. Цей день близько. Потім ви повинні зібратися і продовжувати дотримуватися Правил Моєї Церкви, оскільки вони були встановлені перед вами через Петра.

Чи ті з вас, які зараз насміхаються з Мене, відкидаючи Мої Послання, справді вірять у те, що Я б розділив Мою Церкву і попросив би вас заперечувати Моє Вчення? Зачекайте, поки прийде день, коли вас попросять присягнути на вірність брехні в Ім’я Моєї Святої Церкви на землі, перед тим як відкинути Мого пророка. Тільки тому, що Моя Любов до вас є такою сильною, Я не відкину вас і не дозволю пожерти вас демонам.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.