• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

894. Багато хто з вас, які говорять, що служать Мені, не гідні встати і оголосити себе слугою Бога

Субота, 31 серпня 2013 р. Божого, 21:45

Моя ніжно улюблена дочко, деякий час назад Я сказав вам всім посадити насіння, щоб прогодувати вас і ваші родини під час переслідування. Я роблю це не просто так. Ви повинні посадити навіть всього кілька насінин – чистих насінин, які не були змінені втручанням людини. Потім Я помножу плоди, які вони зародять, і всім буде достатньо їжі, коли світ буде переживати сильний голод.

Ці дні не далекі, і вони стануться з цілого ряду причин.

Врожаї будуть забруднені через втручання жадібних фермерів. Результат врожаю буде непридатним для вас, щоб їсти. Тоді війна означатиме, що небагато людей будуть мати можливість обробляти землю. Тоді буде вогонь, який виллється над чотирьма кутами землі, і все стане безплідним. Ці жахливі випробування будуть спричинені поширенням зла, але багато людей виживуть, якщо вони будуть довіряти Мені. Ви повинні підготуватися зараз, як ніби наближається війна і як ніби їжа лімітована. Майте достатньо води, тому що все, що ви запасаєте, буде Мною помножене.

Будь ласка, не думайте, що Я прошу вас залишити свої будинки, бо в цьому немає потреби.

Невелика підготовка, де ви пропонуєте допомогу один одному, це все, що необхідно. Моя Дорогоцінна Кров покриє всіх тих, хто вірить в Моє Попередження до людства, тому що відкриття Третьої Печаті послідує за часом війни.

Так багато людей будуть ігнорувати Слово Боже, яке міститься в Книзі Одкровення. Так багато лідерів і священнослужителів у Моїх церквах не реагують на Мого пророка, так само, як це було до потопу.

Я звертаюсь зараз до Моїх священнослужителів. В кого ви вірите? В Мене, вашого Ісуса, чи в марення тих, хто стверджує, що є експертами в теології, але які не знають Істини? Прокиньтеся. Печаті відкриваються. Ваш обов’язок полягає в тому, щоб допомогти Мені врятувати душі, але ви не залишилися уважними до звуку Мого Заклику. Я сказав вам, що Я прийду, як злодій вночі. Коли прийде цей день, буде занадто пізно для тих душ, які не підготувалися.

Час, коли труби сповістять дзвоном їхні судження прийде скоро, не раніше як Печаті будуть відкриті. Що тоді? Чи ви прокинетеся і підете за Мною на цьому етапі, чи втрачатимете для Мене більше душ, в той час як ви вагаєтесь? В той час, як ви чекаєте на інших, щоб йшли попереду?

Я повинен нагадати вам, що ваше завдання полягає в тому, щоб рятувати душі. Ви робите це завдяки життю, в якому ви повинні були служити Мені, а не в якому ви догоджаєте гордості та егоїзму тих, які намагаються перекрутити Моє Вчення. Багато з вас в Моїх церквах не розуміють значення Мого Нового Раю і не нагадують Божим дітям про Мою Обітницю. Ви повинні нагадувати їм про Істину – про час перед останнім днем.

Так багато з вас, хоча добрі, хороші, люблячі і з щирою відданістю Моїй Церкві на Землі, забули про Моє Друге Пришестя. Як ви думаєте, що це таке і чому ви навчилися? Скільки пророків буде потрібно, щоб переконати вас, що час майже настав?

Коли ви чули, що Бог не посилає Своїх пророків, щоб допомогти підготувати Своїх дітей у боротьбі проти зла, яке заражає людську душу? І що дає вам право припускати, що в Книзі Одкровення міститься брехня? Ви заперечуєте багато того, що міститься в ній, і ви це не обговорюєте. Чому? Хіба ви не знаєте, що це означає, що ви заперечуєте Слово Боже?

Моє Терпіння випробуване. Мій Гнів великий. Ваша вперта відмова прийняти Мій Дар Втручання, щоб підготувати вас, ображає Мене. Переслідуючи тих священнослужителів, які розпізнають Мене в цих Посланнях, ви відмовляєте іншим в Дарі Спасіння. Ви сліпі і ваше незнання Мого Вчення і Слова Божого, яке міститься в Святій Книзі Мого Отця – Біблії – вражаюче. Ви говорите, що служите Мені, але ви не знаєте Мене, і тому ви не бачите.

Коли ваша віра слабка, ви не можете відкрити своє серце для Мене. Якби ви відкрили своє серце для Мене, то змогли б ясно почути Мене, тому що були б наповнені Святим Духом. На жаль, багато хто з вас, Багато хто з вас, які говорять, що служать Мені, не гідні встати і оголосити себе слугою Бога. Ви соромите Мене і ганьбите Моє Ім’я, коли ви привселюдно принижуєте вашу паству в Моє Ім’я. Ви порушуєте кожне правило Бога, коли ви засуджуєте тих, які слідують за цими Посланнями, тому що вам не були дані повноваження робити це. Ваша любов до себе переважає над вашою любов’ю до Мене, Ісуса Христа, і через це ви більше не гідні служити Мені. Ви занадто горді, щоб стояти перед Моїм Престолом.

Ваш Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.