• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

857. Знак звіра принесе з собою смерть: смерть душі і смерть від страшної хвороби

Понеділок, 29 липня 2013 р. Божого, 11:23

Моя ніжно улюблена дочко, Моє Ім’я рідко згадується, в той час як ті, хто стверджють, що представляють Мене, кричать богохульства проти Бога. Мою Смерть на Хресті не лише відхилять та не будуть говорити про неї, але й замість Мого Тіла на Хресті будуть використовувати зображення демонів. Якщо не Мене вони вбили на Хресті, то кого? Хто вони, що проголошують Моє Слово до світу, але вимовляють богохульства, які випливають з їхніх уст?

Остерігайтеся чудес, представлених людьми у білому вбранні, так, наче вони створені з Моєї Плоті і благословенні Духом Моїм. Коли ви побачите неймовірні і, начебто, чудесні події, знайте, що це зовсім не те, чим здається.

Вам повідомлять, що чудеса були створені рукою лжепророка. Потім від вас будуть очікувати, щоб ви виявили йому велику повагу, і вам скажуть, спершу, що він — живий святий. Йому будуть поклонятися, його будуть любити та обожнювати, і всі скажуть, що він благословенний Богом. Вони повірять, з часом, що ці чудеса відбуваються, щоб звістити про Моє Друге Пришестя.

І тоді з’явиться звір. І він шануватиме першого. І світ потрапить у жахливе збентеження. Вони опиняться у пастці. З одного боку, лжепророк контролюватиме усі релігії у світі та полюватиме на любов тих, хто знає Істину. Ті, хто знає Істину, не відкинуть Мене, бо їхнє Царство Боже. Антихрист продемонструє велику шану до лжепророка. Однак, оскільки його роль — політична, їхня відданість об’єднає багато людей, які аплодуватимуть цьому союзу.

Ці події почнуться вже невдовзі. Ті, хто намагатиметься затягнути вас з собою у фальшиву віру, не від Бога, будуть дуже переконливі. Вони ніколи не розкриють своїх істинних намірів, допоки не вважатимуть, що перемагають у цій битві. Проте потім вони знищать багатьох, хто відмовиться прийняти знак звіра. Вони скажуть, що це буде знак правдивого світового миру, любові та єдності, але в його мерзенному ядрі буде прихована цифра 666, знак звіра.

Так само, як священні медалі забезпечують захист з Неба завдяки Силі Бога, знак звіра принесе з собою смерть — смерть душі і смерть від страшної хвороби. Тим, хто відмовиться прийняти його, доведеться ховатися і готуватися. Я знаю, що це моторошно, але це правда.

Я втручуся, за допомогою ваших молитов, щоб покласти край переслідуванню.

Ви, мої любі послідовники, хто знає Істину, готуєтеся, щоб допомогти тим, хто буде боротися проти цього знання. До того часу, як це станеться, Моя Залишкова Армія буде силою, з якою треба рахуватися. Їхня сила полягатиме в їхній здатності врятувати тих, хто страждатиме від цього диявольського акту помсти Божим дітям.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.