• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

838. Десять Заповідей, дані світу Моїм Отцем через пророка Мойсея, зараз переписуються людиною

Понеділок, 8 липня 2013 р. Божого, 17:00

Моя ніжно любляча донечко, щоразу, коли ти відчуваєш, що для грішників мало надії, будь ласка, пам’ятай про те, що Моє Велике Милосердя нескінченне. Немає жодної душі у світі, яку Я не хочу обійняти і дати їй Дар Спасіння. Я люблю всіх вас. Я прощаю усіх, хто просить Мене про Дар Спасіння, але це не означає, що Я не каратиму тих, хто чинить важкий гріх.

Десять Заповідей, дані світові Моїм Отцем через пророка Мойсея, зараз переписуються людиною. Вони були переосмислені, перекручені, і їм дали нове значення для того, щоб людина могла виправдати гріх.

Ви боготворите фальшивих богів і виправдовуєте це. Ви живете в жахливій брехні, коли ви у такий спосіб ображаєте Мого Отця, однак, коли Істину відкриють погани, вони розкаються, і Я чекатиму, щоб обійняти їх.

Ви вбиваєте один одного і говорите, що просто виявляєте милосердя, коли чините це. Ви легалізували вбивство, страту, евтаназію і аборт і кажете, що це — добрі речі. Це зло в його найгіршому прояві, коли ви кидаєте виклик Творцеві всього життя — Творцеві Неба і Землі — втручаючись у Божественні Закони Бога. Усім, коли ви проявите істинне каяття, Я також чекатиму, щоб обійняти вас Моїми Руками.

Ви грабуєте те, що не належить вам, і ви крадете у жебраків, щоб задовольнити свою жагу до більшого. Ви чините жахливі гріхи плоті, які принижують гідність людини, і ви поводитеся наче дикі тварини, яких звільнили з ями. Ваша жалюгідність огидна в Очах Бога, але якщо ви звернетеся до Мене і будете благати Мене про Милосердя, Я терпляче чекатиму. Коли ви плюгавите Бога, відмовляючись визнавати, що Він Існує, а потім намагаєтеся забрати Його дітей з собою у прірву зі звіром, Я все ще чекатиму, коли ви повернетеся і попросите Мене, щоб Я дозволив вам пізнати Себе.

Ті з вас, хто приймає Істину, але більше не присвячує свого часу, щоб шанувати Мене у День Відпочинку, оскільки ставить свої власні потреби вище за Мене. Ви завдаєте Мені великого болю, тому що ви вже знаєте, що ви Божі діти. Ви залишили Дім свого Отця і ви повертаєтеся лише тоді, коли у вас немає даху над головою. І Я чекатиму, щоб вітати ваше повернення додому.

Ваша любов до Бога зменшилася так само, як ваша любов і повага до ваших батьків. Ваші серця затверділи настільки, що ви не виявляєте до них любові чи не піклуєтеся про них так, як мали би це робити.

Ви проклинаєте Бога і присягаєтеся, використовуючи щодня Моє Ім’я в найганебніший спосіб, але ви не будете говорити зі Мною так, як Я цього бажаю. Коли ви обмовляєте інших, ви обмовляєте Мене. Коли ви псуєте репутацію іншої людини, ви руйнуєте Мою Любов. Та все ж Я пробачу вам, коли ви виявите каяття.

Ви проявляєте зневагу до інституту Шлюбу, і ви мало думаєте про це Найсвятіше Таїнство. Крім того, ви ображаєте Бога, коли ви продовжуєте шукати Його благословення на шлюби, коли Він не визнає їх, і не може їх визнавати. Утім, ви продовжуєте ображати Його.

Ви настільки одержимі в пошуку мирських благ, і настільки заражені нездоровим честолюбством, що знищуєте людей, які стоять на вашому шляху. Незважаючи на це, Я виявлю до вас Милосердя, якщо ви повернетеся до Мене.

Жоден гріх, за винятком богохульства проти Святого Духа, не настільки поганий, щоб його не можна було пробачити. Я благаю всіх вивчати свою совість, щоб знову знайти примирення зі Мною.

Я Є Терплячий. Я Є Любов. Я Є ваше Спасіння. Я чекаю. Будь ласка, прийдіть до Мене скоро, оскільки Я люблю вас з незбагненною пристрастю. Я не матиму спокою, поки Я не врятую вас усіх.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.