821. Бог не очікує від вас, щоб ви проводили свій час, нехтуючи щоденними справами або часом, який ви проводите з сім’єю та друзями

П’ятниця, 14 червня 2013 р. Божого, 23:50

Моя ніжно улюблена дочко, якщо людина починає вірити у свою непереможність, тоді вона є загубленою.

Так багато людей, які не визнають, що життя на землі є всього лиш невеликою частиною їхньої духовної подорожі до Мого Царства, марнують так багато дорогоцінного часу. Час, про який Я говорю, це той, який даний вам Богом і який ви повинні прожити згідно з Його Заповідями, якщо хочете осягнути Вічне Життя. Якщо ви не визнаєте Бога, то ви відтинаєте себе від Нього. Коли ви зробите це, ваше життя обірветься і замість Дару Вічного Життя, ваше життя закінчиться вашою смертю у цьому житті. Ви не повинні марнувати час, даний вам у цьому житті, витрачаючи його на гонитву за марними речами, які з часом стануть всього лише порохом.

Бог не очікує від вас, щоб ви проводили свій час, нехтуючи щоденними справами або часом, який ви проводите з сім’єю та друзями. Це не означає, що коли ви насолоджуєтеся плодами життя на землі, то ви не можете дотримуватися Божих доріг. Ви можете.

Моя дочко, Я хочу, щоб було відомо про те, що існує багато плутанини стосовно Моїх прагнень щодо людства, коли Я бажаю, щоб воно дотримувалося Мого Вчення.

Сміх – це добре. Товариство є важливе. Насолоджуватися повноцінним життям – це добре, але тільки тоді, коли ви виявляєте смирення та похвалу Богові, а потім складаєте подяку навіть за найменші втіхи. Будь-які Дари, які ви отримуєте в цьому житті на благо інших, можуть походити тільки від Бога. Те, як ви використовуєте ці Дари, буде важливим у спасінні ваших душ, якщо ви ділитеся цими Дарами, наданими Богом, з іншими. Деяким даються великі таланти, але всі душі народжуються з Дарами. Вони призначені для того, щоб допомогти вам допомагати іншим. Ті, які народилися з талантом до бізнесу, мають обов’язок забезпечити, щоб цей талант правильно використовувався на благо інших. Інші будуть використовувати свої Дари, щоб піклуватися про своїх ближніх і приносити радість в життя інших людей. Також є душі, які страждають. Їхні страждання є також Даром, оскільки вони допоможуть врятувати душі інших і роблячи це, отримають найбільший Дар з усіх – Вічне Життя.

Бог не дає життя без причини. Нею є віддавання Слави Богові і заохочування Його дітей до остаточного з’єднання з Ним, коли життя переміниться. Тепер Божі діти готуються до цієї переміни, коли в кінці славне Вічне Життя, обіцяне Адаму і Єві, буде належати їм.

Важливо є, щоб ви намагалися виявляти багато любові і співчуття один до одного, так само, як ви б хотіли, щоб Я поводився з вами, коли Я прийду, щоб судити. Щодня ви повинні запитувати себе щодо кожного вашого вчинку, чи він би сподобався Богові? Чи достатньо я роблю для того, щоб дотримуватися Божих Заповідей? Чи порушую я Божі Закони, і якщо так, які будуть наслідки?

Якщо ви ігноруєте потреби інших, ваші потреби теж будуть проігноровані. Якщо ви навмисно завдаєте болю будь-кому з Божих дітей, то ви будете страждати. Якщо ви вб’єте будь-кого з Божих дітей, то ви не матимете життя. Життя на землі, хоч воно і може принести багато любові, радості і надії, сповнене випробувань. Ви повинні зустрітися з кожним випробуванням і повинні прийняти це як частину Божого плану очищення Його дітей.

Коли ви живете своїм життям, не визнаючи Бога, то ви живете життям заради задоволення ваших власних бажань. Якщо ви не приймаєте норми, встановлені Богом, то ви заблукаєте. Якщо ви так далеко заблукаєте, що не зможете знайти дороги назад, то ви повинні молитися, щоб Божа Благодать допомогла вам.

Кожне без виключення прохання, звернене до Бога, якщо воно є для добра вашої душі і для потреб тих, кого ви любите, завжди отримає відповідь.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.