805. Ці Послання будуть останніми, дані вам перед Великим Днем, коли Я прийду судити

Субота, 25 травня 2013 р. Божого, 21:49

Моя ніжно улюблена дочко, біль пророків, які прийшли перед тобою, ніколи насправді не був відомим. Але їхній тягар був важким. На відміну від візіонерів, вони працювали самотньо і їх відмовлялися приймати в будь-який спосіб.

Пророків ненавиділи, тому що вони пророкували в Ім’я Бога і тому що вони розповідали про майбутні трагедії, які мали спіткати людство через заплямування гріхом. Вони вели самотнє та моторошне життя і багато разів падали через труднощі своєї Місії. Їм було важко зрозуміти пророцтва і багато з них не розуміли значення Слів, які були їм продиктовані. Багато з них взагалі не були впевнені, чи були вони насправді пророками, але зрозуміли це за плодами своєї Місії, коли вони могли бачити поширення Божого Слова та ставали свідками швидкого навернення.

Більшість Божих пророків зневажали, висміювали та називали єретиками. Багато з них було кинуто у пустелю та мучено, і все через те, що вони були посланцями Бога.

Пророки посилаються у світ тільки з огляду на Божу Любов, щоб підготувати Божих дітей до подій, які матимуть вплив на спасіння їхніх душ. Пророкам були дані різні місії. У деяких випадках вони були послані, щоб попередити людство про небезпеку непослуху Отцеві. Інші були послані, щоб попередити про наслідки, які можуть спіткати людей, коли вони впадають у тяжкий гріх. В інших випадках, щоб попередити людство про тих, які його переслідують і намагаються перешкодити Божим дітям живитися Його Словом. А потім був посланий Іван Хреститель, щоб підготувати Божих дітей до приходу Месії, Єдиного Божого Сина, посланого, щоб відкупити їх в Очах Бога. Але вони не захотіли Його слухати. Тільки найскромніші серед юдеїв справді слухали і прийняли Мене, Ісуса Христа, Сина Людського, але святі і старші служителі у тогочасній Церкві відмовилися прийняти Правду.

А зараз ти, Моя дочко, була послана, щоб приготувати шлях для Мого Другого Пришестя, щоб Я міг принести спасіння світу і щоб Мій Новий Рай став реальністю. Це було передбачено, але чи будуть вони слухати? На жаль, ні. Вони відмовляються повірити, що Мій Отець міг би вислати у світ в їхньому часі Свого останнього пророка. Вчинивши так, вони заперечують Святе Боже Євангеліє. Вони вважають, що Моє Друге Пришестя відбудеться не швидше, як в далекому майбутньому. Ця помилка викликана не через їхнє знання Святого Письма, а через їхнє помилкове людське розумування, через яке вони не можуть зрозуміти жодної частини Моєї Обітниці Другого Пришестя.

Славне Спадкоємство вашого майбутнього, яке чекає на вас, є вашим. Воно належить кожному з вас, незалежно від того, наскільки почорнілими чи чистими є ваші душі, але ви повинні підготуватися та бути уважними, тому що всі демони з Пекла блукають по землі в цей час і через інших людей будуть намагатися вас зупинити. Сатана не хоче, щоб Мій Отець привів Своїх дітей додому, до їхнього законного Спадкоємства. Він буде поширювати брехню, замішання та відволікатиме вас. Його хитрі та підступні методи будуть дуже витонченими і він діятиме через інші душі, які дозволять собі бути відкритими на такі спокуси. Тому люди не будуть вірити, що Бог міг би вислати в такий спосіб ще одного пророка у світ. Вони скажуть, що в цьому немає потреби. Натомість їх обмануть, змусивши повірити у лжепророків, а оскільки їх є так багато – вовків в овечій шкурі – то люди будуть притягнуті до тих, які скажуть все, що вони захочуть почути. Вигадані байки, спритно замасковані у святі промови, що будуть приховувати жахливу брехню, яка буде осквернювати Моє Святе Слово.

Ти, Моя дочко, будеш єдиною, яка промовлятиме Правдиве Слово Боже в цей час, щоб його почув увесь світ. Є також інші Божі пророки, але їхні Місії відмінні. Тебе попросять розповісти Правду, але та Правда буде як шокувати, так само і спасати душі.

Чи ті з-поміж вас, які стверджуєте, що знаєте Мене, вважаєте, що Мій Отець не послав би останнього пророка, щоб приготувати вас через Силу Святого Духа до Мого Другого Пришестя? Чи ви Його не знаєте? Чи ви не знаєте, наскільки велика Його Любов? Чи ви не знаєте глибини Його великого співчуття? Якщо знаєте, тоді ви будете слухати ці Послання з Небес. Ці Послання будуть останніми, надані вам перед Великим Днем, коли Я прийду судити.

Ті, які проживають своє життя згідно Божого Слова і які не знають про ці Послання, не мають чого боятися. Ті, які приймають ці Послання та Попередження, і не приймають жодної іншої доктрини, окрім цієї, даної світові через Мене, Ісуса Христа, не мають чого боятися, бо їм належатиме Царство Мого Нового Раю.

Ті, які відмовляються від Моєї Руки Милосердя, які блукають далеко від Мене, і які руйнують свої душі, складаючи честь сатані та всім його порожнім обіцянкам замість своєму Богу і Творцю, будуть позбавлені Вічного Життя, оскільки не будуть благати про Моє Милосердя.

Попереду ще є час, щоб відновити своє життя. Це дуже просто. Прийдіть до Мене і Я захищу вас. Ці пророцтва стосуються майбутнього і вони здійсняться. Якщо ви їх відкинете, як нісенітницю, то ви будете жалкувати про той день, коли ви відвернулися від Правди, обіцяної вам, як заповітним Божим дітям.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.