777. Вони невпинно брехатимуть, а їхні привселюдні проповіді будуть нісенітницею в Очах Бога

Четвер, 25 квітня 2013 р. Божого, 10:30

Моя ніжно улюблена дочко, вже невдовзі відступники у Католицькій Церкві, які відмовилися від покори Богові, зберуться разом, щоб розпочати злісні напади на священиків, які вірні Істині.

Ті, які невірні Моєму Тілу, змінять багато законів і створять нові інтерпретації значення Святої Євхаристії. Багато висвячених слуг Божих і мирян у всіх християнських конфесіях стануть свідками нападів на Святого Духа. Багато будуть шоковані способом, в який Моє Ім’я і Моє Вчення отримають нову інтерпретацію, щоб зробити акцент на зобов’язаннях людини перед людиною. Людей будуть заохочувати любити один одного і ставити свої потреби перед вівтарем Божим.

Зовні такий підхід до християнства буде виглядати як щось добре. Він сприятиме важливості любові, але не в той спосіб, в який наказує Бог. Люди на високих становищах привселюдно вихвалятимуть один одного під час виконання релігійних обрядів. Вони будуть кланятися один одному на знак поваги і кинуться з лестощами до ніг Божих ворогів.

Всі ці грандіозні обряди введуть світ в оману і багато хто не зрозуміє мети цих церемоній. Ці акти, ці нові проповіді та церемонії, що начебто мають вшановувати Мене, Ісуса Христа, натомість будуть чорними за природою, бо вони будуть прославляти звіра.

Цар темряви зі своїми злими духами швидко діє в серцях багатьох, які відповідальні за те, щоб вести за собою Моїх послідовників. Деякі з цих слуг не розуміють, що їх спокушає злий дух. Я кажу їм – прийдіть зараз. Прийдіть до Мене через Таїнство Примирення [Сповіді]. Якщо ви стурбовані щодо своєї віри, Я просвічу вас, але ви повинні очистити свою душу від гордині. Саме гординя вводить вас в оману, переконуючи, що ваш інтелект є вищий від Божого.

Інші, як вовки в овечій шкурі, продали свої душі сатані. І так само, як чинить він, вони будуть вдаватися до хитрощів, щоб обманювати Божих дітей. Вони будуть спокушати інших, вихваляючи своїх служителів за те, що вони святі, а це притягне тих служителів, які сповнені самолюбства та гордині, і вони підуть за ними, як вівці. Вони невпинно брехатимуть, а їхні привселюдні проповіді будуть нісенітницею в Очах Бога. В жодному їхньому слові не буде видно ані крихти правдивого смирення, хоч вони і докладатимуть великих зусиль, щоб поводитися, як смиренні слуги Бога. В їхній присутності не буде Сили Святого Духа, а ті Мої слуги, які справді знають Мене, будуть свідчити про це.

Так багато Моїх бідних висвячених слуг будуть втягнуті в цю брехню, яка призведе до осквернення Мого Тіла, і багато з тих, які вихваляються своєю любов’ю до Мене, будуть першими, які заб’ють наступний цвях, бо вони розпинають Мене заново.

Моя дочко, ненависть, проявлена до тебе, прийде з двох сторін як прямий результат розпаду Моєї Церкви на землі. З одного боку будуть ті, які скажуть, що представляють Мою Церкву на землі, але насправді представляють іншу доктрину. З іншого боку будуть Мої вірні слуги, які не повірять тобі.

Ти повинна знати, що Правда викликає страх і гнів. Правда, яка дана правдивим Божим пророкам, не тільки викликає гнів – через страх вона викликає ще й обурення. Обурення і гнів походять від злого духа. Злий дух через серця людей докладе всіх зусиль, щоб зупинити Слово Боже.

Гнів проти пророків є ненавистю до Бога.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.