• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

774. Вони невпинно брехатимуть, а їхні публічні проповіді в очах Бога будуть нісенітницею

Четвер, 25 квітня 2013 р. Божого 10:30

Моя люба дочко, вже незабаром дисиденти у Католицькій Церкві, які відмовилися від покори Богові, зберуться разом, щоб розпочати злі напади на священиків, які вірні Істині.

Ті, хто невірний Моєму Тілу, змінять багато законів і вигадають нові тлумачення значення Святої Євхаристії. Багато священних слуг Бога і мирян у всіх Християнських конфесіях стануть свідками нападів на Святого Духа. Багато людей будуть шоковані тим, як Моє Ім’я і Моє Вчення буде переосмислено, аби зробити акцент на зобов’язаннях людини перед людиною. Людей будуть заохочувати любити одне одного і ставити свої потреби перед вівтарем Божим.

Зовні, такий підхід до Християнства буде вважатися добрим. Це сприятиме важливості любові, але не таким чином, як це наказав Бог. Ієрархи публічно хвалитимуть один одного під час виконання релігійних обрядів. Вони будуть кланятися один одному на знак поваги, і кинуться з лестощами до ніг Божих ворогів.

Всі ці грандіозні обряди введуть світ в оману, і багато хто не зрозуміє мети цих церемоній. Ці дії, ці нові проповіді та обряди, що, начебто, мають вшановувати Мене, Ісуса Христа, натомість будуть чорними, бо вони будуть прославляти звіра.

Цар темряви стрімко поширюється, разом зі своїми злими духами, в серцях багатьох священних слуг, які несуть відповідальність за те, щоб вести за собою Моїх послідовників. Деякі з цих священиків не розуміють, що їх спокушає лукавий. Я кажу їм – прийдіть зараз. Прийдіть до Мене через Таїнство Примирення. Якщо вас непокоїть ваша віра, Я просвічу вас, але ви мусите очистити вашу душу від гордині. Саме гординя вводить вас в оману, переконуючи, що ваш розум вищий за розум Бога.

Інші, як вовки в овечій шкурі, продали свою душу сатані. І так само, як чинить він, вони будуть вдаватись до хитрощів, щоб обманювати дітей Божих. Вони будуть спокушати інших, вихваляючи своїх служителів, кажучи, що вони – святі, а це притягне священиків, які сповнені самолюбства та гордості, і вони підуть за ними, як вівці. Вони невпинно будуть брехати, їхні публічні проповіді в очах Бога будуть нісенітницею. У їхнії словах не буде ні крихти істинного смирення, хоча вони докладуть багато зусиль, щоб запевнити, що публічно вони поводяться, як смиренні Божі слуги. Сила Святого Духа буде відсутня за їхньої присутності, а ті Мої слуги, які справді знають Мене, будуть свідчити про це.

Так багато Моїх бідолашних священиків будуть втягнені у цю брехню, яка приведе до осквернення Мого Тіла, і багато з тих, хто хвалиться своєю любов’ю до Мене, першими застромлять наступний цвях, щоб розпинати Мене знову і знову.

Моя дочко, ненависть, що ти бачила, прийде з двох сторін, як прямий результат розпаду Моєї Церкви на Землі. З одного боку будуть ті, хто каже, що представляє Мою Церкву на Землі, але насправді лише представляють інше вчення. З іншого – будуть Мої вірні слуги, які не повірять тобі.

Ти повинна знати, що Істина викликає страх і гнів. Істина, дана правдивим Божим пророкам, не лише спричиняє гнів через страх, вона ще викликає обурення. Обурення і гнів походять від злого духа. Лукавий, через серця людей, докладе усіх зусиль, щоб зупинити Слово Боже.

Гнів супроти пророків є ненавистю до Бога.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.