• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

713. Так, Моє Слово для всіх, але існує величезна відповідальність, пов’язана з поширенням Моїх Послань

Субота, 23 лютого 2013 р. Божого, 11:50

Моя дорога улюблена дочко, Я даю світові Книгу Істини для кожної душі, в кожному народі. Це Дар для людства, але знай наступне.

Я даю тобі, Моя дочко, виключне право вирішувати, як вона повинна бути перекладена, розповсюджена і опублікована, щоб захистити цю Працю. Все, що стосується публікації цих Послань, може здійснюватися лише за твоїм особистим схваленням. 

Це Моє бажання і будь-яка людина, яка не виконує Моїх вказівок, даних тобі, і публікує Мої Послання для отримання прибутку, не має Мого Благословення.

Так, Моє Слово для всіх, але існує величезна відповідальність, пов’язана з пошернням Моїх Послань і з тим, як публікується Книга Істини. Пожертвувань робити не потрібно, оскільки прибуток від книжок повинен бути використаний для оплати виробництва інших книг, та на витрати публікації всіма мовами.

Тебе, Моя дочко, будуть весь час атакувати за твою слухняність Мены в цьому питанні. Тебе звинуватять в тому, що ти намагаєшся отримати прибуток від цієї Праці, і все ж, ти будеш знати, що це неправда і неможливо.

Ті, хто нападатимуть на тебе найбільше, в цьому питанні, будуть тими, хто хоче отримати вигоду чи прибуток якимось чином від Мого Слова і вони будуть гніватися, коли ти не дозволиш їм контролювати цю Працю.

Тому Я заявляю, що нікому не дано права розповсюджувати Моє Святе Слово у вигляді книги – тільки тобі, Моя донечко. Однак, під Моїм Керівництвом, ти можеш надати дозвіл, тим, хто просить допомогти тобі через веб-сайти та надрукувані документи. Але вони можуть зробити це лише тоді, коли попросять і отримають від тебе дозвіл це робити.

Моє Слово – Священне, і потрібно ставитися з усією повагою до Моїх побажань та вказівок для людства. Ви, Мої послідовники, повинні робити так, як Мій пророк Марія вас просить і поважати її побажання щодо публікації Моїх Послань. Якщо нападете на неї, через цю Працю, то ви образите Мене, вашого Ісуса.

Мої послідовники, ви повинні будете виконувати Мою Святу Волю в усі часи, незалежно від ситуації. Я направляю Мою дочку Марію. Вона була обрана в якості пророка кінця часів. Я говорю через неї. Її голос стає Моїм. Її горе і біль – Мої. Її любов до інших – Моя любов. Її радість походить з Мого Святого Серця. Її рука направляється Моєю. Її розуміння того, як Я хочу щоб Моє Слово було почуте, походить від Мене.

Моїй дочці були дані ці Дари з Неба не випадково. Слухайте те, що вона говорить вам, бо ви можете бути впевнені, що це буде походити від Мене.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.