677. Все буде зроблено для того, щоб викликати руйнацію у ваших Молитовних Групах

Четвер, 17 січня 2013 р. Божого, 23:17

Моя ніжно улюблена дочко, Вогонь Святого Духа посилюється серед Моїх Молитовних Груп, які зараз будуть поширюватися по цілому світі і помножуватися тисячократно. Благодать, уділена тим групам, дозволить їм швидко організуватися і розвиватися так, як Я цього хотів.

Коли Вогонь Правди огорне землю, опуститься також і темрява, як великий, густий туман. Злий дух і його демони будуть мучити стількох, скількох вони зможуть, щоб відтягнути їх від Мене. Я не можу їм цього дозволити.

Мені дуже важко переносити біль розлуки з тими бідними душами, які охоче піддаються на брехню, якою годує їх сатана. Проте ніщо не може зупинити Божого Слова, хоч багатьом це може видаватися інакше.

Завдяки Моїй Силі Я поширюватиму любов через ці душі, які відповідають на Мій заклик до молитви. Коли вони віддадуть Мені свою вільну волю, Я буду в змозі зробити те, що необхідно, щоб притягнути їх до Божої Любові. Від певного часу в їхньому житті бракує цієї Любові. Потім вони розпізнають порожнечу, яку відчували в собі перед тим, як Я приніс їм цю потіху. Втіха, якої їм бракує, це душевний спокій, який може походити виключно від Мене.

Прийдіть до Мене і Я допоможу вам побачити всі ці речі. Слухайтеся зараз Мого Голосу, коли Я збираю всі народи і зближую Мою родину, щоб могти підготувати вас до нового життя, де смерті більше не існуватиме. Смерті тіла чи душі не може існувати в Моєму Новому Раю. Смерть закінчиться. Мій Новий Рай готовий, але в нього повинна потрапити кожна душа, яка живе в сучасному світі. Це Моє велике бажання.

Мої послідовники, ви повинні підготуватися до страшних випробувань, які постануть перед вами через те, що ви відповіли на Мій заклик. Все буде зроблено для того, щоб викликати руйнацію у ваших Молитовних Групах. Наприклад, багато священиків будуть намагатися зупинити їхню діяльність. Скажуть вам, щоб ви не брали в них участь. Скажуть, що це заборонено. Скажуть вам, що Мої Молитви походять від злого духа. Вони подадуть вам відмовки різного роду – всі з яких будуть спрямовані на те, щоб попросту зупинити виконання Моєї Справи.

Я заохочую вас до спільної праці у мирі та гармонії. Не допускайте розбіжностей думок, щоб не зупинити цю Працю. В цей час сатана буде намагатися вбити клин між вами всіма, щоб Молитви Хрестового Походу, не поширилися по цілому світі, як було Мною наказано.

Молитовні Групи «Ісус до людства» повинні створюватися скрізь. Вони будуть невід’ємною частиною формування та координації Моєї Армії Залишку на землі. Ви повинні тісно співпрацювати в любові та злагоді, перебуваючи в контакті з Моєю дочкою, Марією. Я доручив їй допомагати провадити вас, де це можливо. Я послав їй групу людей, які будуть координувати ці групи у різних регіонах світу. Кожен з вас повинен зосередитися на своїй території і тримати контакт один з одним. Марія буде проінструктована Мною щодо способу організації і формату, якого Я прагну для них.

Я буду благословляти кожну Молитовну Групу, коли вони погодяться на Мій Провід. Я потребую участі представників духовенства та використання молитовників. Марія незабаром дасть вам знати, які є очікування.

Підготуйтеся до цієї всесвітньої Місії, як до жодної іншої. Це остання Місія порятунку душ і кожен крок цього шляху є продиктований Мною, Ісусом Христом. Тому Я прошу скласти всю вашу довіру в Мені. Радійте, бо отримання такої ролі у цьому найважливішому часі в історії світу є благословенням для вас. Для цього ви отримаєте від Мене багато Дарів, бо Я потребую вашої допомоги, щоб рятувати душі.

Дозвольте Мені уділити вам благословення Захисту Молитовних Груп «Ісус до людства» в кожному окремому місці, де вони були створені.

Моя Любове, Мої благословенні, Мої улюблені учні, ви приносите Мені в цей час мир, любов і втіху.

Ваш улюблений Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.