• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

658. Багато ненависті буде зосереджено на тобі

Понеділок, 31 грудня 2012 р. Божого, 19:25

Моя улюблена дочка, тягар, який було покладено на тебе, посланця, щоб підготувати шлях для Мого Другого Пришестя, має стати важчим.

Багато ненависті буде зосереджено на тобі і багато людей, в тому числі священиків з Моєї Церкви, будуть намагатися знищити тебе.

Так само буде і з тими, хто поширює Мої Послання. Їх також будуть словесно атакувати, як носіїв Правди.

Це час, коли ви повинні перебувати в самотності і просто продовжувати робити те, що потрібно, щоб якнайбільше людей мали доступ до цих Послань.

Коли Моє Святе Слово почне досягати багатьох куточків, гнів проти Нього буде поглиблюватися. Коли ці Послання критикують, а в деяких випадках оголошують єрессю, ви мусите продовжувати рухатись.

Тримайтеся разом і не слухайте ті отруйні гучні слова, які будуть в вас кидати.

Залишайтесь сильними і мужніми. Будьте поруч зі Мною, коли ми йдемо цією дорогою на Голгофу. Не помиляйтесь, ця важка Місія була передбачена і вона буде дуже важкою для багатьох з вас.

Я благословляю вас всіх, в той час як Я застерігаю вас, щоб ви не хвилювалися, коли атаки стануть жорстокішими. Саме через Моє Святе Слово буде показано багато ненависті. Це ціна, яку треба заплатити за спасіння душ, в тому числі тих, хто найбільше мучає вас.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.