628. Матір Спасіння: Люблячий Бог не створює конфліктів і не викликає розколів

Четвер, 29 листопада 2012 р. Божого, 15:20

Мої дорогі діти, ви повинні молитися в цей час за всіх Божих візіонерів у світі. Вони сильно страждають, а в їхніх місіях та поза їх межами виникають незгоди.

Багато людей їх відкидають. А ще більше відкидають тих візіонерів і пророків, які зробили свої місії знаними у світі.

Ви повинні об’єднатись, якщо дійсно любите Мого Сина. Не може бути серед вас місця для заздрощів, наклепів і ненависті. Якщо так стається, то це означає, що злий дух спокусив вас відкинути не тільки самого пророка, а й Святе Слово Мого Сина.

В цьому часі не можна дозволяти собі на поділи, щоб не створювати бар’єрів серед тих, які дотримуються Вчення Мого Сина.

Де поділи, там і розпорошення. Це затримує потік молитов і cповільнює вас у допомозі порятунку душ.

Люблячий Бог не створює конфліктів і не викликає розколів. Наклеп на інших в Ім’я Бога є гріхом в Очах Мого Отця.

Коли ви так робите, то ображаєте Мого Сина, який завжди говорить, що ми повинні любити один одного, як брат і сестра.

Якщо ви використовуєте Ім’я Мого Сина, щоб зіпсувати репутацію інших, то ви повинні благати Мого Сина пробачити вас.

Діти, це є час, щоб бути сильними і почитати Мого Сина, пам’ятаючи про все, чого Він вас навчив.

Багато пророкованих подій тепер стануть очевидними в світі.

Немає часу на поділи серед тих, які поклоняються Моєму Синові.

Незабаром християни будуть змушені до поділів. Тому об’єднавшись, ви станете сильною Армією, гідною того, щоб проголошувати Боже Слово.

Розділені, ви будете засмоктані в порожнечу, де вашій Церкві будуть нав’язані поганські закони.

Коли ви створюєте поділи, то вже не можете перебувати в єдності.

Тільки ті, які мають сильну віру, об’єднані в Серці Мого Сина, будуть рухатися вперед в Армії Мого Сина.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.