• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

622. Ті, хто дотримується Божих Законів будуть демонізовані і їх будуть розшукувати

Неділя, 25 листопада 2012 р. Божого, 18:45

Моя дорога улюблена дочко, Мої учні повинні зрозуміти, що випробування, які вони терплять в Моє Ім’я, лише зроблять їх сильнішими.

Ви всі, послідовники цих Святих Послань, ніколи не повинні дозволяти, щоб вас зламали напади інших людей.

Навіть якщо це відбувається, якщо вони топтатимуть вас та копатимуть, коли ви лежатимете беззахисні, знайте, що Я тоді вас підніму. Щоразу ви будете ставати сильнішими, а потім ваш страх зменшиться.

Моліться за цих людей, тому що це не їхня вина. Їх використовує лукавий, щоб відвернути вас від цієї Місії.

Тепер вам треба сказати, що Моє Милосердя скоро огорне людство наче полум’я вогню і поглине душу кожної людини. Коли це відбудеться, світ стане спокійнішим. Так багато людей навернеться, і це є добре. Але антихрист прийде, як буря серед ночі і знищить це відчуття спокою.

Він буде втручатися в життя людей, хоча на початку вони цього не помітять. Він стане дуже потужним світовим лідером і ви ніколи не повинні дивитися йому в очі. Дивіться тільки вниз. Довіртесь Мені і моліться, щоб ті, кого він заразить, могли бути відкуплені.

Так само як до будь – якого шторму, про який ви знаєте, що він наближається, ви повинні добре підготуватися. Не залишайте жодної частини вашого будинку без захисту. Приготуйтеся до найгіршого. Ізолюйте себе і свою родину від шкоди. Цей чоловік отримав багато влади від звіра, тому ви повинні захистити себе від нього, інакше йому вдасться привести вас до того, що ви забрудните свою душу.

Його нечестивість буде ретельно прихована від вас і якщо ви не будете підготовленими, ви можете потрапити в його пастку.

Боротьба між добром і злом відбудеться одночасно, як на землі, так і за її межами.

Проблема цієї війни полягає в тому, що ті, хто стоятимуть на стороні антихриста і лжепророка, сприйматимуться як великі доброчинці для всього світу.

Ті, хто дотримується Божих Законів, будуть демонізовані і їх будуть розшукувати.

Вам потрібно втекти до Мого Притулку. Моє Святе Серце з кожною краплею Моєї Крові проллється на вас, щоб вас захистити.

Ніколи не почувайтеся розчарованими. Ніколи не почувайтесь самотніми. Я об’єднав всіх вас через цю та інші місії. З часом, всі ті, хто слідує за вказівками, які Я даю через всіх справжніх пророків і провидців допоможуть врятувати мільярди душ.

Навіть 20 мільйонів з вас, завдяки вашій наполегливості, випробуванням, стражданням і молитвам, можуть врятувати більшість людства.

Це Моя обітниця вам.

Моліться, моліться, моліться за всіх ваших братів і сестер. Тому що об’єднаними, ми всі станемо частиною Мого Нового Царства і все буде добре.

Проте не сумнівайтеся, що потрібно багато чого зробити, щоб навернути людський рід.

Це не буде легко, але сила і благодаті, які Я надам цій Місії, забезпечать, щоб Свята Воля Мого Отця могла бути виконана так, як це повинно бути.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.