• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

609. Глобальна вакцинація: Одна з найбільш мерзенних форм геноциду, який коли – небудь переживало людство з часу смерті євреїв при Гітлері

Субота, 10 листопада 2012 р. Божого, 23:45

Моя дорога, улюблена дочко, як Правда може шокувати тебе. Хоча ти приймаєш Моє Святе Слово, все ж лише тоді, коли збуваються пророцтва, що Я відкриваю тобі, ти розумієш важливість цієї Місії спасіння людства.

Введення глобальної вакцинації для немовлят і маленьких дітей, буде одним із найбільш мерзенних форм геноциду, який коли-небудь переживало людство з часу смерті євреїв при Гітлері.

Цей злий план стане можливим тому що багато хто з ваших урядів змусили людей прийняти зміни в їхніх законах, які надають їх урядам владу для забезпечення дотримання законів, спрямованих проти ваших невинних дітей.

Пам’ятайте, що єдина річ, яка зупинила Мого Батька щоб не покласти край цьому світові – це любов вірних слуг серед вас.

Мій Батько, через Його любов до кожної дитини і кожного Його Створіння, зупинив Свою Руку. Тепер настав для того, щоб Він остаточно зупинив часи, так щоби світ, який Він створив з любові і відповідно до Його Божественної волі, міг продовжуватися в мирі.

Зараз Він знищить тих, хто скоює такі злодіяння по відношенню до Його дітей. Він більше не потерпить цього зла і Його Рука зараз впаде з карою.

Його гнів тепер проявиться в світі, який буде наляканий масштабністю кари, яка обрушиться на землю.

Ті з вас, хто відповідальний за нанесення жахливих страждань своїм співвітчизників і співгромадян, знайте наступне.

Ви будете зрештою повалені бичем хвороби, і тоді ви, і ті, хто вшановують єдину світову групу, будете усунені перед тим, як розпочнеться Битва Армагеддону.

Вас не буде терпіти Мій Отець, і Він більше не дозволить заражати Своїх дітей. Горе вам і тим з вас, хто в цей час викликає Його Гнів.

Час для того, щоб Мій Батько показав вам чия Влада буде тривати навіки, буде вам тепер доведений. Ваші теорії про ваше створення, які є помилковими, нарешті постануть перед вами тим, чим вони є насправді. Правда, як вам було обіцяно в Книзі Істини, що була передбачена пророку Даниїлу, буде нарешті показана.

Так багато людей не звертають уваги на Божу Істину. Багато душ з добрими намірами, не шукають нічого в своєму житті, окрім приємних збуджень. Багато витрачають час, який був даний їм в їхньому житті на землі, бо вони не знають Правди про Існування Бога.

Зараз пред’являється Правда. Настав час розплати.

Мій Батько змусить світ звернути увагу врешті-решт на Правду. Ті, хто ігнорує Правду, самі собі відмовляють в доступі до Мого Нового Царства на землі.

Замість того, щоб жити вічним славним життям, повним чудес, радості, любові та процвітання, вони будуть відкинуті, щоб гнити в глибинах пекла.

Я закликаю всіх Божих дітей прислухатися до цього попередження.

Воно може бути різким. Багато з тих, хто говорить: „Це не від Бога, бо Він Милосердний”, візьміть до уваги наступне.

Прийшов час відокремити кукіль від пшениці. Цей день дуже близько. Будь-який вибір, який зробить людина, буде остаточним вибором.

Вільна воля буде завжди вшанована Моїм Отцем, аж до останнього дня. Судного дня.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.