• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

606. Більшість людей будуть очищені і тоді вони будуть готові на довгоочікувану Еру Миру

Середа, 07 листопада 2012 р. Божого, 21:28 

Моя дорога улюблена дочко, весь світ відчує зміни, оскільки кожна країна переживатиме спокій та відчуття очікування, але багато хто не зрозуміє, чому це відбувається.

Життя зміниться, і ті, які довіряють Мені, у вас буде багато чого з нетерпінням очікувати в майбутньому.

Думайте про світ так, ніби це – жива людина, що страждає від страшної хвороби. Вона повинна страждати, відчувати біль і терпіти період, протягом якого лікар лікує це захворювання.

Багато людей швидко реагують на лікування. Інші повільніше. Треті взагалі не реагують. Деякі пацієнти мають надію і погоджуються з тим, що їх організм буде змушений терпіти іноді болісний спосіб лікування перед тим, як почуватиме себе добре і знову здоровим.

Світ потерпає від зараження, викликаного впливом сатани, коли він і його демони вмовляють, спокушують і переконують дітей Божих, що гріха не існує.

Вони зануруються від однієї кризи духа до іншої. Яке ж невдоволення вони викликають у Мого улюбленого Отця. Скільки болю їм доведеться витерпіти, перш ніж вони зможуть жити таким чином, як цього вимагає Закон Божий.

Однак, як тільки ця хвороба буде вилікувана і після того, як біль минеться, більша частина людства буде очищеною і готовою до такої довгоочікуваної Ери Миру. Ера Миру, обіцяна всім тим, хто дотримується Божого Вчення, буде чекати тих, хто спокутував себе в Моїх Очах.

Кожному з вас буде показана Правда. Тоді ви будете здатні відрізняти потворність гріха від чистоти, яка необхідна, щоб увійти до Мого Славного Царства.

Коли кожній людині буде показана Правда, ніхто не буде сумніватися в ній, але не всі її приймуть.

Настав час для людства побачити, що сталося зі світом через жадібність, егоїзм і себелюбство. Не звертається жодної уваги на благополуччя тих, хто нещасливий в житті. Вже присвячується мало уваги людському життю.

Ви повинні відкинути свою зарозумілість, бо якщо ви цього не зробите, то будете позбавлені всього, що у вас є.

Різні лідери з різних народів скоро об’єднаються і готуватимуться знищити християнство в усьому світі.

Через це чаші вогню і блискавки будуть вилиті на весь світ, щоб покарати грішників.

Проте ви повинні зрозуміти, що більша частина покарань, які були заплановані Моїм Батьком, були пом’якшені завдяки вашим молитвам.

Залишайтеся сильними. Продовжуйте молитися Моїми Молитвами Хрестового Походу і ніколи не втрачайте надії.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.