• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

581. Ті, хто виживе в кінці часів, не помре фізичною смертю

Понеділок, 15 жовтня 2012 р. Божого, 23:30

Моя дорога люба донечко, таємницю відносно воскресіння мертвих є важливо зрозуміти.

Коли Я помер, як людина у плоті, Я знищив вашу смертність. Моя смерть, не тільки звільнила вас від смерті, але й від гріха після смерті. Моя Смерть на Хресті дала вам дар безсмертя, в Моєму Новому Царстві.

Через те що Я помер як людина, Я помер земною смертю. Коли хтось помирає, то стає безсмертним, якщо знаходиться в стані благодаті.

Коли Я воскрес із мертвих Я заповідав цей дар тим, хто зараз на Небесах, які померли в стані благодаті. В Моєму Новому Раю вони стануть ідеальними безсмертними тілами. Ті, хто на землі стануть безсмертними під час Другого Пришестя в одну мить.

Як тільки сурма Мого посланця зазвучить, мертві воскреснуть, а також ті, чиї імена записані в Книзі Життя, щоб насолоджуватися вічним життям в 1000 років Мого Нового Царства, яке було обіцяне Мені Моїм Отцем. Це називається Новим Раєм і все, що є смертне в результаті вже не буде смертним.

Ви будете об’єднані зі Мною, вашим Ісусом.

Смерть більше не буде мати значення, бо її не буде існувати.

Тепер, коли Я приношу вам дар Мого остаточного спасіння, ви повинні слухати Мене.

Візьміть до уваги, і заохочуйте тих, хто сьогодні, як це було в часи Ноя, погрузли в своїх веселих честолюбних життях, що вони би були нерозумними якби не звертали уваги на знаки. Подібно до того, як за днів Ноя, вони були зметені в жаху, коли настав потоп. Не дозвольте цьому статися на цей раз.

Моїм послідовникам були дані вичерпні попередження, але це марно. Проблема в тому, що ті, хто приймає Істину, спілкуються з тими, хто не приймає Істину, і це впливає на них.

Ви повинні триматися подалі від тих, хто є язичниками і молитися за них. Якщо ви не будете триматися подалі, ви будете спокушені брехнею і нечистими духами. Ті, хто чинить опір Мені, відстороняться від Мого захисту. Вони скоро виявлять, що їхнє розбещене життя поглине їх, спочатку повільно. Тоді вони відстороняться від Мене, і стануть рабами брехні. Коли ви будете триматись їхньої компанії, ви також будете атаковані.

Тоді ви будете вибачатися, за те що говорите Істину, Слово Боже. Це буде на тому етапі, коли ви ясно будете бачити поділ у вашому світі. Подарунок, який ви отримали від Святого Духа, буде означати, що ви миттєво будете знати про небезпеку, в якій вони знаходяться.

Якби вони тільки знали правду, вони б прибігли до вас. Через всіх неправдивих богів, перед якими вони преклоняються, зроблених з матеріальних речей, які є створені Богом, вони роблять ту ж класичну помилку. Вони боготворять диво матеріальних речей, але ігнорують їхнього Творця.

В Новій Ері Миру, вони матимуть набагато більше, стільки досконалості. Все ж, вони відвертаються.

Я завжди буду любити їх, але їх відсутність любові до Мене, означає, що вони не ввійдуть в нове життя, яке Я створив для них.

Це нове життя було створено і стало можливим з двох причин.

Коли Я помер у плоті, Я знищив смерть. Коли Я Воскрес із мертвих, Я дарував вам вічне життя, коли у тіла більше не має влади над вами.

Це Моя обіцянка всім Божим дітям. Ті, хто виживе в кінці часів, не помре фізичною смертю. Вони є блаженні. Вони будуть перетворені миттєво, в досконалі фізичні тіла, в містичному єднанні з Моїм Славним Тілом.

Тоді вони зустрінуть тих, хто померли в Моїй Ласці, які будуть восреслими з мертвих. Вони всі будуть жити в Моєму Новому Раю.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.