580. Багато хто з вас зречеться Мене, приймаючи ці мерзенні нові закони

Четвер, 11 жовтня 2012 р. Божого, 10:03

Моя дорога, улюблена дочко, труднощі, з якими зустрічаються Мої учні в цей час, носять двоякий характер.

По-перше, вони повинні стати свідками брехні, що вводиться силоміць і яка буде продемонстрована їм світськими урядами. Ця брехня під виглядом нових пропонованих законів, нових ідей і нових правил, насправді буде реалізувати лише одну річ – ламання Божих Законів. Це правила толерантності, які дозволяють безперешкодно охороняти гріх у ваших конституціях і церквах.

Друга мука виникне через тиск, який чинитимуть на вас за те, що ви насмілилися говорити Правду, Боже Слово. Моя дочко, коли ви наважитеся говорити Правду, вас запекло атакуватимуть. Далі вас звинуватять у тому, що ви поводитесь не по-християнськи і що вам бракує толерантності.

Ви бачите, як діє сатана? Він вводить в оману ці бідні душі, щоб вони повірили в брехню і прийняли гріх, заперечуючи його, так ніби гріха не існує взагалі.

Ці люди з усіх народів тісно пов’язані між собою, вони посилюють тиск, щоб знищити Мої християнські церкви і зробити гріх прийнятним. Вони мають на меті змусити замовкнути Моїх послідовників і їхню здатність відкрито проголошувати Правду Мого Святого Слова.

Ви будете страждати через цю мерзоту. Коли це відбудеться, знайте, що Я тісно злучуся з вашими серцями.

Будь-ласка, будьте сильними заради Мене. Ви повинні молитися за ці бідні, ошукані душі, бо вони є пішаками у мерзенний грі, затіяній тими, які вшановують сатану.

Не дайте себе ошукати, бо коли ви будете думати, що їхня нечестивість, замаскована під толерантність і любов до прав інших, вже опанувала людство, тоді битва посилиться.

Рука Мого Отця вдарить з такою силою, що вони, ці злочинці, будуть зметені. Ніколи не впадайте у відчай і не вважайте, що ця група пересилить Моїх учнів. Вони ніколи не будуть в змозі зробити цього, хоч іноді може так здаватися.

Прокиньтеся, Мої висвячені слуги. Ви не повинні дозволити себе залякати або бути втягнутими у цей хитрий план, спрямований на осквернення Божого Слова.

Ви повинні зберегти Моє Вчення, Вчення вашого Спасителя і ніколи не зректися Мене. Однак вас спокушатимуть до цього. Багато хто з вас зречеться Мене, приймаючи мерзенні нові закони.

Якщо ви це зробите, Я буду очікувати, бо якщо ви закличете Мене, Я вас підтримаю. Я підтримаю вас Моїм Божественним втручанням.

Прошу, відмовляйте цю Літанію.

Літанія [3]

Захист Божого Слова

О дорогий Ісусе, захисти нас від брехні, яка ображає Бога.

Захисти нас від сатани і його армії.

Допоможи нам любити Тебе більше.

Підтримай нас у нашій боротьбі.

Захисти нас у нашій вірі.

Веди нас до Твого безпечного Притулку.

Допоможи нам піднятися і захистити Твою Святу Волю.

Зміцни нашу рішучість бути Твоїми правдивими учнями.

Дай нам відвагу.

Дай нам довіру.

Веди нас Дорогою Правди.

Захисти нас від ворога.

Вилий на нас Твою Благодать Захисту.

Допоможи нам уникати спокус.

Наблизь нас до Твого Найсвятішого Серця.

Допоможи нам завжди залишатися вірними Тобі. Амінь

Іди, Моя Арміє, з миром і в мирі, знаючи, що в ці страшні часи Я перебуваю близько до ваших сердець. Коли ви є самотніми, почуваєтеся загубленими або покинутими, то знайте наступне. Це власне тоді Я буду найближче до вас. Це власне тоді ваша слабкість перетвориться на велику силу, так само як сила вашого ворога, яку ви відчували, перетвориться в ніщо.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.