• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

561. Є лише три способи, щоб захистити себе від лукавого

Вівторок, 25 вересня 2012 р. Божого, 12:50

Моя дорога улюблена дочко, ти ніколи не повинна заспокоюватися на досягнутому і відчувати, що ця робота, коли здається що все йде добре, хоча б на мить уникне бича лукавого. Він розлючений. Він чіпляється до кожного завдання, за яке ти берешся, створює проблеми і перешкоди, які залишають тебе розчарованою та безпорадною.

Так багато людей сліпі до того бичування, яке він заподіює людству. Через те, що вони не бачать його, вони не вірять що він існує. Ті, хто відкривають йому шлях через гріх і дозволяють йому ввійти до своїх душ, не зможуть позбутися жахливого болю і незадоволення, які він принесе в їхнє життя.

Є лише три способи, щоб захистити себе від лукавого.

Перший – це Таїнство Сповіді, яке очищає вашу душу, якщо ви щиро каєтеся. Не католики, будь ласка, прийміть Дар Повного Відпущення гріхів в Молитві Хрестового Походу (24), що дана світові через цю Місію.

Другий спосіб полягає в щоденній відданості Моїй Матері, якій була дана влада знищити сатану. Її Свята Вервиця є важливим щитом, який сховає вас і вашу родину подалі від його злого ока.

Останній здійснюється через Стан Благодаті, якого ви можете досягнути за допомогою регулярного зв’язку зі Мною, приймаючи Мене в Святій Євхаристії.

Так багато людей, які хочуть вирватися з пазурів сатани, і хто в своїх серцях знає, що вони були втягнуті у вир зла повинні звернутися до Мене і попросити Мене допомогти їм через цю спеціальну Молитву Хрестового Походу (78) Врятуй мене від лукавого

„О Ісусе, захисти мене від влади сатани. Забери мене до Твого Серця, оскільки я відмовляюсь від всієї моєї відданості йому і його поганим шляхам. Я відрікаюся від моєї волі і стаю перед Тобою на коліна зі смиренним і жалкуючим серцем. Я залишаю моє життя в Твоїх Святих Руках. Врятуй мене від зла. Звільни мене і прийми мене до Твого безпечного притулку захисту, зараз і назавжди. Амінь.” 

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.