559. Матір Спасіння: Це було передбачено, Моя дитино, що в ці часи, в яких ти зараз живеш, серця людей будуть затверділими

 П’ятниця, 21 вересня 2012 р. Божого, 15:05

Моя дитино, як швидко виникає в людей поклоніння фальшивим ідолам, помилковим богам.

Багато людей в сучасному світі не бачать проблеми у прийманні фальшивих ідолів і тому не мають почуття провини у своїх серцях, коли відкидають єдиного Правдивого Бога.

Це було передбачено, Моя дитино, що в ці часи, в яких ти зараз живеш, серця людей будуть затверділими. Вони відкинуть навіть власні родини у гонитві за задоволенням. Також відкинуть тих, які живуть у бідності і тих, які голодують, оскільки в своїх діях вони керуються власною користю і здійснюють гріх обжерливості.

Ці дні поруч з вами, діти. Коли людський рід безпорадно блукає посеред замішання і його нічого не задовольняє, він буде хапатися за все, що, на його думку, заповнить порожнечу. Ця порожнеча існує, бо він не йде за Правдою і не виявляє вірності Моєму улюбленому Синові.

Людський рід не лише поклоняється фальшивим богам, але також виявляє вірність тим нещасним душам, які заохочують до гріха, ніби він не має жодного наслідку.

Тому, коли в сучасному світі людству представляється брехня про Мого Сина, воно швидко приймає таку неправду.

Прийнято висміювати Мого Сина, однак коли інші доктрини, які не містять Правди, піддаються критиці, то люди зіщулюються зі страху. Вони не бояться Мого Сина.

Вони не бояться єдиного Правдивого Бога, бо не люблять Його. Їхні серця є закриті.

Вони далі йдуть дорогою, яка не приносить їм жодної втіхи. Навпаки, цей шлях залишить їх розчарованими і порожніми.

Як же Я плачу, коли бачу їхнє замішання. Як Я плачу над Моїм Сином, якого вони так сильно ранять своєю погордою. Він, який так багато витерпів за них і який вмер у найбільшій муці. Проте вони і надалі не розуміють значення Його Смерті на Хресті.

Тільки тоді, коли люди приймуть Ісуса Христа, Правдивого Месію, вони віднайдуть мир.

Невдовзі Мій Син представить їм доказ, якого вони бажають. Коли їм буде представлений доказ, тоді вони будуть змушені зробити остаточний вибір.

Вони або виберуть Мого Сина і Правду, або приймуть брехню, якою годує їх шахрай.

Моліться діти, щоб їхні серця залишались відкритими і Любов Мого Сина дала можливість всім Божим дітям прийняти Його Руку Милосердя.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.