547. Справжня любов походить від Бога

persons-731514_1920-1-e1629920784950-930x620

 

Неділя, 9 вересня 2012 р. Божого, 10:00

Моя ніжно улюблена дочко, якщо ти сумніваєшся в Божій Любові, тоді ти сумніваєшся в існуванні правдивої Любові. І залишається лише помилкова любов.

Правдива Любов походить від Бога. Коли людина не любить Бога достатньо сильно, тоді вона не здатна повною мірою полюбити іншу людську істоту правдивою любов’ю.

Тільки ті, які мають у своїх душах вогонь Божої Любові, дійсно здатні передати правдивий сенс любові іншій особі.

Те ж саме стосується і тих, які живуть у шлюбі, який благословенний Моєю Церквою.

Божа Любов, що освячує шлюб між чоловіком і жінкою, які кохають один одного, проникає в їхні душі, якщо вони люблять Бога з повною самовіддачею, необхідною для того, щоб відчувати мир.

Правдива любов означає мир. Без любові немає миру, незалежно від того, наскільки старанно ви намагаєтеся його знайти. Мир запанує лише завдяки любові однієї людини до іншої.

Коли в житті бракує любові, немає також рівноваги, а її місце займає відчуття заціпеніння.

Щоб знайти любов, ви повинні знайти в своєму серці місце для Бога.

Щоб знайти Бога, ви повинні прийняти Мене, вашого Ісуса, як Його улюбленого Сина. Бо якщо ви Мені дозволите, Я заберу вас до Нього. Коли Я це зроблю і коли Його Світло проникне у вашу душу, ви легко полюбите іншу особу.

Любов Бога, присутня в душі, відкриє серце іншого.

Любов пронизує світлом глибокий сум, тривогу і руйнування у світі. Це єдиний шлях для досягнення миру, і не тільки в особистому житті, але й у світі довкола вас.

Любов приносить мир, але вона повинна походити від правдивої любові до Бога, вашого Творця.

Мир приносить гармонію.

Любов є рятувальним канатом для людського роду і без неї ви будете загублені, самотні, голодні і ніколи не знайдете миру.

Ваш Ісус

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.