• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

503. Моя Католицька Церква була розірвана на шматки, але душа Моєї Церкви ніколи не буде відібрана чи поглинута Сатаною

Понеділок, 30 липня 2012 р. Божого, 1:00

Моя ніжно улюблена дочко, коли Я терпів муки в саду, найбільшою мерзенністю, яку показав Мені сатана, був брак відданості Соборної і Апостольської Церкви в кінці часів.

Саме там Сатана, який мучив Мене баченням майбутнього, показав Мені байдужих служителів Церкви в ці, ваші часи.

Вони дозволили щоб гордість і фальшиві істини, керовані терпимістю до гріха, засліпили їх до Божої Істини.

Їх відданість мирським заняттям означає, що багато з Моїх священних службовців не мають співчуття чи смирення в душі для того щоб вести Моїх послідовників до святості, яка необхідна для спасіння їхніх душ.

Так багато повернулися проти Мене, хоча вони кажуть, що люблять Божих дітей.

Пропагуючи толерантність в ім’я Бога, вони представляють неправдиву доктрину, яка приховує істину.

Ті, дисиденти у Моїй Церкві на землі, які стверджують, що створюють новий вид наслідування від імені Католицької Церкви, але хто заперечує Моє Вчення, є спокушені Сатаною, який хоче знищити Мою Церкву.

Він, лукавий, вже викликав страшний гріх щоб розбестити Мою Церкву і тепер хоче забити останні цвяхи, коли він розіпне Мою Церкву та, в свою чергу, вкинути у Пекло тих Моїх священних слуг, які оскверняють Боже Слово, полегшуючи прийняття гріха серед дітей Божих.

Їх гріх биття Мене по Обличчю, показуючи непристойності переді Мною, які, вони стверджують, є прийнятними і допускається Богом, буде суворо покараний.

Вони сміють через гріх гордині і обман вводити в оману душі і направити їх в лігво пітьми, не розуміючи того, як засуджують душі у вогненне озеро.

Багато Моїх священних слуг введені в оману, але вони не знають про це. Все ж, багато таких слуг, якщо вони є чесними самі з собою, спантеличені.

Тоді є ті, хто видає себе за Моїх священних слуг, але приходять з іншого боку. Раби звіра, вони свідомо видають себе за Моїх помазаних священиків.

Вони викликають у Мене такі жахливі страждання. Вони не тільки шкодять душам, вони свідомо уклали договір з Сатаною, який пожере їх.

Вони вчиняють мерзенні акти на Моїх вівтарях, перед Святою Євхаристією, але мало хто знає, що вони роблять такі дії. І все ж, Я сумую за їхніми душами.

Моя Католицька Церква була розірвана на шматки, але душа Моєї Церкви ніколи не буде відібрана чи поглинута Сатаною. Проте слуги Моєї Церкви можуть бути спокушені і знищені звіром.

Це є час для того, щоб Я втрутився щоб допомогти їм піднятися вище над цими страшними муками.

Мені потрібно, Мої послідовники і ті священики серед вас, які розуміють те, що між вами відбувається, щоб ви промовляли Молитву Хрестового Походу (70)

Молитва за духовенство щоб залишатися стійкими і вірними Святому Божому Слову

О, дорогий Ісусе, допоможи Твоїм святим слугам розпізнати розкол, всередині Твоєї Церкви, оскільки він розгортаєтьсяДопоможи Твоїм святим слугам залишатись стійкими і вірними Твоєму Святому Слову.

Ніколи не дозволяй мирським амбіціям забруднити їх чисту любов до Тебе. Дай їм ласки залишатись смиренними і чистими перед Тобою і шанувати Твою Пресвяту Присутність в Євхаристії. 

Допоможи та керуй всіма тими священними слугами, які можуть бути байдужими в своїй любові до Тебе і знову розпали вогонь Святого Духа в їхніх душах. 

Допоможи їм розпізнати спокуси, які розміщені перед ними, щоб відволікти їх. Відкрий їхні очі, щоб вони могли бачити Правду повсякчас.Благослови їх, Дорогий Ісусе, в цей час і покрий їх Своєю Дорогоцінною Кров’ю, щоб тримати їх в безпеці від зла. 

Даруй їм силу протистояти спокусам Сатани, що відволікатиме їх привабливістю заперечувати існування гріха. Амінь

Мої священні слуги є основою Моєї Церкви. Вони є першими в черзі щоб зіткнутися з страшним натиском атаки Сатани в цей час.

Допоможіть Мені керувати ними на шляху до спасіння залишку Моєї Церкви, коли вона буде йти до розколу, що буде створений Лжепророком незабаром.

Зберіться разом і моліться за об’єднання Моїх священних слуг, які потрібні, щоб зберегти Мою Церкву сильною в ті дні, які ще попереду.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.