• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

502. Гріх аборту буде упадком багатьох народів і за це вони будуть суворо покарані

Неділя, 29 липня 2012 р. Божого, 20:10

Моя улюблена дочко, відступництво в світі заплутало Божих дітей щодо існування гріха.

Багато душ, коли вони думають про гріх, одразу ж думають про найважчі з гріхів, такі як вбивство.

Гріх має багато форм. На жаль, через те, що гріх був спростований як недолік чи риса характеру, зараз він вважається лише природною слабкістю. Багато хто вже не вірить в гріх.

Аборт, після братовбивства, є найбільшою формою геноциду в світі. Не зважаючи на це, його не лише допускають, але й запроваджують закони у ваших державах, які вважають це необхідністю.

Гріх аборту буде упадком багатьох народів і через це вони будуть суворо покарані.

Аборт – це мерзенний вчинок і він знищує покоління Божих дітей, які не можуть захистити себе.

Ніхто не уникне суворого покарання вбиваючи дитину Бога.

Гнів Мого Отця побачать під час Покарання ті народи, які легалізували аборти.

Вони будуть знищені без прояву жодного співчуття, так само як вони не проявили ні крихти розкаяння з цього смертного гріха коли вони потурали вбивству дітей Божих в утробі матері.

Я закликаю тих, хто підступно намагається виправдати аборт, як щось, що є необхідним для захисту прав матері.

Брехня використовується щоб приховати звірство аборту, що суперечить Закону Божому.

За цей гріх, кожен, хто видає закон, лікар чи будь-яка людина, що якимось чином сприяє цьому огидному акту, є винним в очах Бога і терпітимете покарання, що чекає попереду.

Для тих, хто потурає смертній карі, Я кажу наступне.

Ви, що засуджуєте людину на смерть, винні в такому ж злочині в якому може бути винна вона.

В даному випадку ви є винні у вбивстві і це є смертним гріхом. Вам не було дано права позбавляти життя. Чи судити. Тільки Я, Ісус Христос, Маю право судити.

Будь-яка людина, що причетна до смерті вбивці, через смертну кару, буде страждати навіки в пекельному вогні, якщо не покається.

Так багато з вас вірять у закон „Око за око”. Як же ви помиляєтесь. Чи ви не приймаєте Заповіді Мого Отця? Не вбий.

Не вбий також стосується до тих агресивних армій, що прямують до земель, які їм не належать, з метою взяти їх під контроль.

Це стосується армій що стріляють і вбивають невинні душі. Це все є вбивством. Це суперечить Закону Мого Отця.

Інші гріхи, такі як жадібність, похіть, лихослів’я, обдурювання людей з метою забрати в них те, що їм по праву належить, помста і наклеп – це все призводить до всіх інших гріхів.

Вони стали прийнятними в вашому світі сьогодні, тому що найбільшу любов ви маєте до самих себе.

Брехня, що ви змушені були ковтати вашими лжевчителями, самозадоволенням, є вашою дорога до гріха.

Вам сказали, що ви повинні витрачати ваш час щоб задовольнити спрагу багатства.

Вам сказали, що ви повинні дбати про себе – що ви самі – найважливіша особа вашого життя. Що ви повинні шукати все, аби задовольнити всі ваші почуття. Будь-хто інший займає друге місце.

Це веде до жадібності, егоїзму, похоті, а потім ви можете спокуситись на смертний гріх.

Зараз гріх буде прийнятий вашими країнами як ніколи раніше.

Введуть закони, що легалізують смертний гріх і горе тим, хто буде проти.

Ті, хто буде виступати за такі беззаконня скажуть вам, що ці закони захищатимуть вразливих, коли насправді, це все для того, щоб узаконити вбивства, аборти, одностатеві шлюби, ідолопоклонство фальшивим богам.

Вони дозволять переслідування бідних і виженуть їх на вулиці щоб зробити з них жебраків.

Вони приймуть закони щоб змусити вас припинити практикувати вашу релігію. Якщо ви будете це робити, то будете порушувати закон – гріх в їхніх очах.

Як Я вже говорив вам раніше, ваш світ настільки переповнений брехнею, що добро представляється як зло, а зло представляється як добро.

Ваш світ перекручено навиворіт і, в результаті цього, процвітає гріх.

Я закликаю вас повернутись і вивчити Десять Заповідей. Дотримуйтесь їх і живіть так, як цього очікує від вас Мій Отець.

Поруште заповідь і ви згрішите. Аргументуйте що деякі гріхи є добром і ви кинете виклик Моєму Отцю.

Послух Законам Бога є слабким і крихким в світі в цей час. Багатьом Божим дітям Мої священні слуги не розповіли чітко про наслідки гріха.

Толерантність до гріха – це найбільший гріх з усіх.

Толерантність – це хитра брехня, закладена в умах людства царем брехні, Сатаною.

Толерантність – це ще один спосіб виправдання гріа, щоб підлаштуватись під слабкості людини, піддавшись спокусам Сатани.

Прокиньтесь і прийміть гріх за те, чим він є.

Сперечайтесь мій собою і захищайте гріх скільки завгодно, але він ніколи не буде прийнятий в очах Мого Отця.

Щоб увійти в Рай ви повинні бути вільними від гріха.

Щоб звільнитись від гріха ви повинні покаятися.

Щоб покаятися вам потрібно, перш за все, прийняти Десять Заповідей.

Тоді, ви повинні показати справжнє каяття.

Правдиве покаяння можуть відчувати лише ті, хто понижує себе переді Мною.

Лише тоді гріх може бути прощений.

Тільки тоді душі гідні увійти в Царство Мого Отця.

Ваш Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.