485. Кожна людина, яка живе у світі, побачить свою душу і багато вперше дізнаються, що насправді в них є душа

Понеділок, 9 липня 2012 р. Божого, 23:00

Моя ніжно улюблена дочко, Я хочу зараз підготувати усіх Моїх послідовників до Попередження у спосіб, який допоможе не лише їм, а й усім їхнім близьким.

Не достатнім є розкаяння, викликане страхом. Необхідною є покута.

Всі Мої послідовники, прислухайтеся зараз до Моїх вказівок і підготуйте свої душі до Попередження.

Ви повинні почати розважання про все те зло, в якому ви винні, якого ви завдали собі та своїм близьким.

Католики повинні приступати до Таїнства Сповіді що два тижні, якщо хочуть залишатися в стані Ласки.

Таким чином ваш біль під час Попередження буде легким і ви будете мати силу, щоб допомогти своїм братам і сестрам, які відчуватимуть страшний біль і відчуття провини, коли будуть намагатися дійти згоди з просвітленням власної совісті.

Ті з вас, які є християнами або належать до інших віросповідань, які вірять в ці Послання, повинні відмовляти молитву, дану вам через Молитву Хрестового Походу [№ 24] –
Повний Відпуст для відпущення гріхів.

Ви повинні відмовляти цю молитву протягом семи днів поспіль і Я, ваш Ісус, дарую вам прощення.

О мій Ісусе, Ти – Світло землі.

Ти – Полум’я, яке торкається всіх душ.

Твоє Милосердя і Любов не знають меж.

Ми не гідні тієї Жертви, яку Ти здійснив через Свою смерть на Хресті, але знаємо, що Твоя Любов до нас є більшою від нашої любові до Тебе.

Уділи нам, Господи, Дар Смирення, щоб ми були гідні Твого Нового Царства.

Наповни нас Духом Святим, щоб ми могли крокувати вперед і вести Твою Армію, щоб проголошувати Істину Твого Святого Слова та підготувати наших братів і сестер до Слави Твого Другого Пришестя на землю.

Ми почитаємо Тебе.

Ми прославляємо Тебе.

Ми жертвуємо себе самих, наші скорботи, наші страждання, як дар для Тебе, щоб рятувати душі.

Ми любимо Тебе, Ісусе.

Помилуй всіх своїх дітей, де б вони не знаходились.

Амінь.

А зараз Я також даю вам особливу молитву, щоб ви відмовляли її за ті бідні душі, які можуть померти від шоку під час Попередження і які можуть перебувати в стані смертного гріха:

Молитва Хрестового Походу [65]

За тих, які перебувають в смертному гріху

О дорогий Ісусе, Спасителю людства, через Твоє Боже Милосердя я благаю про помилування всіх бідних душ в стані гріха, які можуть бути взяті з цієї землі під час Попередження.

Пробач їм їхні гріхи і на згадку про Твої Страсті я благаю Тебе уділити мені цю особливу Ласку як переблагання за їхні гріхи.

Я жертвую Тобі себе розумом, тілом і душею як покуту, щоб спасти їхні душі і принести їм Вічне Життя.

Амінь.

Мої послідовники, Попередження буде Великою Подією Спасіння, під час якої Я доведу світові Моє Боже Милосердя.

Кожна людина, яка живе у світі, побачить свою душу і багато вперше дізнаються, що в них насправді є душа.

Час є коротким і ви повинні розпочати підготовку.

Не забувайте Моїх вказівок: мати їжу, придатну на десять днів, освячені свічки і освячені предмети у вашому домі.

Довіряйте Мені і радійте, бо багато душ будуть врятовані.

Я не виявлю вам дату, але ви знаєте, що треба зробити.

Коли ваші гріхи будуть виявлені, ви повинні просити у Мене прощення і вклонитися в смиренній вдячності за цей Божественний Дар, який є вашою перепусткою до Вічного Життя в Новому Раю на землі.

Пам’ятайте, що немає жодного гріха, незалежно від його важкості, який не може бути прощений, якщо буде виявлено щире каяття.

Ваш улюблений Спаситель

Ісус Христос

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.