476. Матір Спасіння: Так багато фальшивих релігій і лжевчень, створених людською уявою, наповнюють зараз землю

П’ятниця, 29 червня 2012 р. Божого, 9:20

Моя дитино, страшна темрява опускається над світом у вигляді глибокого відступництва, яке його охоплює.

Любов до Бога була відкинутою.

Любов до Мого Сина пригасла, а її місце зайняла любов до самого себе.

Жадібність і любов до влади скрізь опановує душі, а гонитва за самолюбством захоплює і приймається як правильний спосіб проживання свого життя.

Діти, ви повинні молитися в цей час, щоб допомогти просвітити душі тих, які перебувають у темряві.

Вони не знають Правди про Жертву Мого Сина або про те, що означало Його страхітливе Розп’яття.

Його Дар Спасіння було відкинуто, так наче цього ніколи не сталося. А потім ті, які свідомі того, що означає Його Смерть на Хресті, вирішили звернутися до різних фальшивих богів у пошуках миру. Вони ніколи не осягнуть цього миру.

Мир у душі можна осягнути лише через вірність Моєму Синові і через молитву до Нього.

Тільки чисте і покірне серце, яке покладає повну довіру на Нього, може мати Вічне Життя.

Так багато фальшивих релігій і лжевчень, створених людською уявою, наповнюють зараз землю.

Так багато керуються небезпечними фальшивими віруваннями, які приведуть загублені душі до Пекла.

Впалі ангели є скрізь, діти. Будьте насторожі, оскільки вони будуть скеровані, зокрема, на всіх тих, які вшановують Мене, вашу люблячу Матір, щоб дезорієнтувати вас.

Вони будуть перешкоджати вам у молитві. Вони сіятимуть постійні сумніви щодо Божої Любові у вашому розумі. Вони будуть відволікати вас чуттєвими спокусами. Потрібно багато молитов, щоб тримати їх подалі від себе. Мій Розарій є вашим найважливішим захистом.

Мій Син надає в цьому часі багато Ласк тим, які слухають, чують і приймають Його Святі Послання для світу.

Він робить це, щоб дати вам силу та витривалість у цій Місії, щоб врятувати людство від вічного прокляття.

Прийміть ці Ласки, діти, з любов’ю, оскільки ви є дуже особливими, бо були вибрані в цей час, щоб піти за Ним.

Як Його Залишок Церкви на землі, ви будете потребувати повсякчас Хліба Життя, бо ця подорож не буде для вас легкою.

Ось особлива Молитва Хрестового Походу, щоб допомогти зміцнити вас у вашій Місії.

Молитва Хрестового Походу [63]

Бережи мене в цій подорожі

О моя улюблена Мати Спасіння, я прошу Тебе молитися за те, щоб мені була дана Пожива Життя, щоб зберегти мене в цій подорожі, щоб допомогти рятувати всіх Божих дітей.

Будь-ласка, допоможи всім тим, які є обмануті фальшивими ідолами і фальшивими богами, відкрити свої очі на Правду про смерть Твого Сина на Хресті – щоб врятувати кожну Божу дитину і привести їх усіх до Вічного Життя.

Амінь.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.