452. Так само, як Я був відкинутий вперше, так само я буду відкинутий вдруге

Понеділок, 4 червня 2012 р. Божого, 15:20

Моя ніжно улюблена дочко, дуже небагато з Мого вибраного народу, євреїв, прийняли Мене як Правдивого Месію, коли Я прийшов у світ і помер за гріхи людства.

Цього разу дуже небагато християн зрозуміють, що це Я зараз говорю із ними, перед тим, як Я прийду вдруге.

Вони повірять в брехню, яка буде виходити з уст брехунів, лжепророків, яких вони любитимуть і відкинуть Мене з ненавистю, яка буде суперечити їхній любові до Бога.

Так само, як Я був відкинутий вперше, так само Я буду відкинутий вдруге.

Ви не повинні почуватися сумними через спосіб, в який наді Мною знущаються, коли Мене копають, б’ють, а Мої Послання висміюють. Бо така ненависть проти Мого Святого Слова може походити тільки від сатани. Якщо лють сатани посилюється, як це відбувається зараз, тоді ви можете бути впевнені у тому, що він непокоїться за ті душі, які Я маю намір врятувати з його пазурів.

Закрийте свої вуха. Дивіться прямо вперед і зосередьтеся тільки на Мені.

Будь-який можливий напад на вас, Мої послідовники, буде здійснюватись, щоб перешкодити вам іти за Мною.

Потрібно відкинути кожний аргумент проти Мого Слова від тих, які хваляться своєю обізнаністю у святих духовних питаннях.

В їхніх душах немає Святого Духа, тому що вони не гідні цього через гріх гордині.

Так само, як Я страждав від бичування при стовпі, так само Я страждатиму знову, оскільки Моє Святе Слово буде зараз розірване з ненавистю тими, які хочуть забезпечити, щоб Моє Святе Слово було відкинуте.

Тим душам Я говорю наступне. Якщо ви не приймаєте Моєї Руки Милосердя для порятунку людства, то чому ви маєте у своїх серцях таку ненависть?

Чи ви не знаєте, що спокушені злим духом, який хоче засліпити вас на Правду?

Ненависть, наклеп і лихослів’я не походять від Мене. Якщо ви дозволите цим мерзенним гріхам себе опановувати, то ви не любите Мене.

Ви повернетеся до Мене тоді, коли постанете переді Мною під час Великого Попередження і якщо у вас буде необхідне смирення, щоб попросити Мене пробачити вас.

Якщо ви зараз не залишитеся в мовчанні, то ви будете страждати, а докори сумління зроблять вас слабкими і тремтячими переді Мною.

Як ви Мене раните.

Яких страждань ви Мені завдаєте.

Ви бичуєте Мене так, як Я був бичований вперше. І все ж ви говорите, що ви є Моїми святими учнями.

Ви є причиною Мого великого смутку.

Моїм послідовникам Я кажу: не звертайте уваги на ці глузування.

Не відкривайте свої уста і не спілкуйтеся з тими, які проявляють гнів, ненависть, хоч у той самий час стверджують, що люблять Мене.

Як ви можете любити Мене, коли не виявляєте любові чи терпеливості один до одного.

Ви є лицемірами, якщо бичуєте інших в Моє Ім’я.

Настав час для другого відкинення, який не відрізнятиметься від першого.

Це висміювання буде означати, що ті самозванні святі учні насміхатимуться з Моїх пророків, намагаючись збити їх з пантелику, ставлячи під сумнів їхні знання Святого Письма.

Мої пророки не розуміють Писання і вони не будуть захищати Моє Слово.

Однак ті, так звані святі учні, спробують змусити Моїх пророків виглядати нерозумними і недостойними, як це було під час Коронування Моєї Голови терням.

Тоді вони підуть на все, щоб публічно називати і ганьбити їх і при цьому відкрито заявляти про свою обізнаність у Моєму Вченні.

Залякування буде продовжуватися і полегшиться аж після Великого Попередження, коли ці душі зрозуміють помилку, яку вони зробили.

Вони будуть плакати і страждати через це, але Я пробачу їм, бо люблю їх.

З іншого боку, багато хто не покається. Вони заподіють страхітливі терпіння і переслідування Моїм пророкам Кінця Часів. Вони не здадуться ні на хвилину.

Моїм пророкам буде завдано кожен біль, зневагу, напад в Моє Ім’я, Ісуса Христа, Сина Людського.

Вони [ті, що не покаються] будуть відрікатися від Мене через Моє Святе Слово, яке дається їм сьогодні, аж до самого кінця.

Тоді їм буде дано ще трохи часу для того, щоб прийняти Книгу Істини. Вони або приймуть Мене, або відкинуть Мене.

Тоді Я зберу всі ті покірні душі, які Мене люблять і Нові Небеса та Нова Земля зіллються.

Ті, які і надалі Мене відкидатимуть, будуть вкинуті у вогонь Пекла.

Я приходжу востаннє, щоб вас спасти.

Відкрийте свої серця і побачите, що це Я, Ісус, є тим, Який вас зараз кличе.

Якщо ви цього не бачите, тоді ви потребуєте більше молитов, щоб дозволити Святому Духу дійсно увійти до ваших душ.

Пам’ятайте, що ті, які благословені Святим Духом, не ображають інших, не обмовляють і не поширюють ненависті проти Божих дітей.

Вони не хочуть контролювати дітей Божих.

Вони не ламають Десяти Заповідей.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.