• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

408. Бог Отець: Як Отець всього людства, Я готовий послати Мого Сина щоб повернути Його законний трон

Субота, 28 квітня 2012 р. Божого 15:40.

Моя дочко, ці місяці були важким часом, але не тільки для вас, а й для всіх Моїх улюблених дітей.

Я є Отець Творіння і люблю, з глибокою пристрастю, кожну мою дитину, незалежно від того я наскільки вони ображають Мене.

Підготовка має бути сильною, щоб надати допомогу душам, допомогти їм підготуватись до приходу Мого Улюбленого Сина, Ісуса Христа.

Велика частина людства страждає в даний час через переслідування. Це переслідування не тільки через убогість і відсутність грошей, але й через голод духу

Як Отець всього людства, Я готовий направити Мого Сина, щоб повернути Його законний трон.

Тільки Я знаю про цей час. Навіть Мій Син не знає дати.

Я можу вам сказати вам що цей час прийде дуже скоро і більшість з цього покоління, що живуть зараз у світі, доживуть до дня повернення Мого Сина у великій славі.

Я зараз готуюся зібрати всіх Моїх дітей і цим самим Я забираю їх від страшної безодні страждань які їм довелося б пережити в пустелі.

Ця пустеля була створена рукою Люцифера і всіма його занепалими ангелами, які бродять по землі після падіння Адама і Єви.

Сьогодні багато Моїх дітей вважають неможливим вірити в Мене, Бога їхнього Творця і Отця.

Я благословив Моїх дітей розумом і незалежною вільною волею, коли вони можуть вибрати будь-який спосіб їх життя.

Щоб вести їх до Мого Царства, Я дав їм Десять Заповідей, які висічені на камені.

Вони ніколи не зміняться, але Мої діти вважають що вони є розумнішими, ніж насправді вони є, і створили собі нові значення (заповідей), які неприйнятні для Мене.

Цей час є кінцем царювання всіх демонів хто були вигнані і хто заповняв землю.

Я звертаюся до усіх Моїх дітей, щоб слухати. Ваш час на землі, як ви знаєте, наближається до кінця.

Але є Нова Земля, Новий Рай що чекає на вас.

Це перевершить все, що ви можете собі уявити і він був підготовлений з любов’ю до кожного чоловіка, жінки і дитини, протягом деякого часу.

Зрештою, Я об’єднаю всі Мої дорогоцінні родини і всі ми будемо жити в гармонії, мирі, любові та радості у вічності.

Для тих, хто відмовляється увійти в Новий Рай, Я зроблю все від Мене залежне, щоб зупинити ваше відвернення від законної спадщини.

З огляду на дар вашої вільної волі, яку Я ніколи не відберу у вас, вибір є за вами.

Все що потрібно – це повернути вашу голову і відкрити ваше серце.

Тоді ви повинні прибігти в Мої руки, щоб Я міг доставити вас додому.

Це Моє найдорожче і Завітне бажання: взяти всіх Моїх Завітних дітей додому у гідне місце, до якого вони належать.

Ваш Люблячий Отець

Всевишній Бог

Bookmark the permalink.