338. Дуже скоро прийде чоловік, який буде заявляти, що він є Мною

Середа, 8 лютого 2012 р. Божого, 20:45

Моя ніжно улюблена дочко, це вже не триватиме довго, поки всі передбачені пророцтва будуть розкритими перед невіруючим світом.

Навіть ті нечисті душі, які уникають Мене, свого Божественного Спасителя і Мого Предвічного Отця, не зможуть цього не помітити. Вони будуть дивуватися, чому це відбувається і, нарешті, вперше усвідомлять, що вони не контролюють свою власну долю.

Незважаючи на всі свої помилкові переконання та їхнє розуміння права на власну користь, вони скоро усвідомлять Правду.

Моя дочко, попереду лежить шлях молитви, щоб ці душі, які загублені для Мене, не йшли слідом за спокусами антихриста і лжепророка.

Дуже скоро прийде чоловік, який буде заявляти, що він є Мною. Але, очевидно, що це неможливо, тому що Я не прийду аж до самого кінця.

Однак він буде проявляти всі ті риси, які введуть в оману бідні душі і вони вважатимуть, що це справді Я.

Він буде творити чуда, великі справи миру, гуманітарні справи і викличе тим публічну прихильність.

Його будуть обожнювати, а його влада походитиме від сатани, князя темряви. Він настільки переконливо демонструватиме ознаки великих святих, що багато хто з Моїх висвячених слуг смиренно впаде до його стіп.

Моє Слово, надане тобі, правдивому пророку Кінця Часів, буде відкинуто і відхилено як єресь.

Я даю тобі, Моя дочко, достатньо попереджень вже зараз, щоб більшість Моїх дітей могли отримати Правду ще до того, як це відбудеться.

Не дайте себе ошукати тим, які вивищують себе у ваших очах на святих. Ніколи не будьте дезорієнтовані гуманітарними вчинками, бо вони не завжди походять від Мене.

Злий дух є брехуном. Він хитрий і часом демонструє  люблячу, харизматичну зовнішність.

Спостерігайте за тими організаціями, які очолюють дуже багаті люди, які хваляться своїми зусиллями по спасінню людства. Багато з них таємно працюють над тим, щоб засудити Моє Слово.

Саме цей стиль обману буде використовувати антихрист, щоб завербувати доброзичливих, але легковірних послідовників.

Якщо ви впадете у спокусу, то опинитеся в пастці. Тоді ви вже будете настільки обдуреними, що приймете знак звіра, якого ви повинні уникати будь-якою ціною, бо інакше будете втраченими для Мене назавжди.

Перебувайте насторожі повсякчас.

Ваше завдання є просте. Пам’ятайте, що є тільки один Бог –
три Особи в Пресвятій Трійці, Бог Отець, Син і Святий Дух.

Все інше, що буде вам представлено інакше, не існує.

Ваш улюблений Спаситель

Ісус Христос

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.