225. Смерть Мого сина Муаммара Каддафі

четвер, 20 жовтня 2011 р., 15:15

Моя ніжно улюблена дочко, будь-які сумніви, що час від часу виникали у тебе щодо Моїх Найсвятіших Слів, тепер зменшаться.

Я відкриваю пророцтва для того, щоб довести світові, що це Я, Ісус Христос, Спаситель всього людства, спілкуюся з Моїми дітьми повсюди в цей час.

Я не маю наміру створювати сенсації, але гарантую, що ніхто не буде позбавлений можливості почути Мій найбільш терміновий заклик до світу.

Смерть Мого сина, Муаммара Каддафі, за душу якого ти і твої близькі молилися протягом останніх місяців, є одним з перших пророцтв*, які доведуть світові достовірність цих Послань. Це Мій знак тобі, Моя дочко, щоб звільнити твій розум від сумнівів, які засіли в твоєму розумі.

Ти, Моя дочко, як би це не приголомшувало тебе, була вибрана, щоб підготувати людство до Моєї Нової Ери Миру. Це час, який настане через деякий час після Попередження.

Іди і підготуйся до наступної частини твоєї святої Місії, щоб допомогти врятувати душі після Попередження. Тобі даються Ласки, щоб зміцнити тебе. Мої діти повсюди нарешті чують Моє волання до навернення.

Ті, які ранять Мене найбільше

Ніколи не виявляй страху в цій Праці, бо немає чого боятися. Ніколи не зупиняйся і не дозволяй невдачам або словесним насмішкам сповільнити твою Працю для Мене. Я, Моя дочко, завжди поруч з тобою. Пам’ятай про це. Якщо і коли на тебе нападають через Моє Святе Слово, зберігай мовчання. Моє Святе Слово завжди буде атаковане. Ті, які завдають Мені найбільше болю – це посвячені душі, які через страх і обережність, на жаль, першими ображають Мене через ці Послання. Сатана знає, що саме Мої вибрані і віддані послідовники, коли вони відвертаються від Мене, завдають Мені найбільше болю.

Ти зараз, Моя дочко, починаєш відчувати фізичний біль Моїх страждань, але ти зараз готова прийняти це в єдності зі Мною. Ці випробування триватимуть недовго, але протягом усього часу ти будеш відчувати саме ті муки, які відчуваю Я, коли бачу гріх. Це, як Я говорив тобі раніше, є Даром, і дуже мало вибраних душ отримують його. Часом страшно, але ти повинна розуміти, що твої страждання не тільки наближають тебе до Мого Найсвятішого Серця, але й врятують мільйони душ під час Попередження.

Це страждання стане більш інтенсивним, оскільки Попередження наближається. Зноси його мовчки. Бо в цей спосіб ти допоможеш Мені врятувати дорогоцінні душі, які інакше були б схоплені шахраєм.

Скажи Моїм дітям, що Я радію з їхньої сильної віри. Скажи їм, що вони стають ближчими до Мого Найсвятішого Серця. Скажіть їм, що Я зараз благословляю їх і дарую велике благословення, щоб дати їм силу, яка їм знадобиться, коли вони будуть дотримуватися Мого керівництва через ці Святі Послання. Вони потребуватимуть сили, оскільки Моїм дітям нелегко переварити грандіозність змін, які зараз розвиватимуться у вашому світі.

Моліться і єднайтеся як одне ціле. Подивіться разом на Небеса, як малі діти, з простою довірою до Бога Отця. Просіть Його, в Моє Святе Ім’я, об’єднати вас у Його славну Армію на шляху до перемоги Вічного Спасіння.

Я благословляю вас, Мої діти, з усією Моєю Божественною Любов’ю.

Ваш Ісус

* Подробиці про двох наступних лідерів, які будуть вбиті, були дані візіонерці і ще раз вказано час цих звірств. Оригінальне Послання було об’явлене в лютому 2011 року.

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.