• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

224. Бог Отець: Підготуйте світ до приходу Мого Улюбленого Сина Ісуса Христа

Середа, 19 жовтня 2011 р. Божого, 14:00

Моя дочко, підготуйте світ до приходу Мого Улюбленого Сина Ісуса Христа, бо Він зараз приходить, як було передбачено, щоб врятувати людство знову.

Його прихід буде сповіщений трубами на Небі і хорами ангелів, які співатимуть у хвалі, щоб оголосити про цю Велику Подію.

Мій великий Дар людству надається вам у вигляді Мого Улюбленого Сина, який посилається, щоб врятувати вас перед Останнім Судом.

Підготуйте свої душі, бо коли ваші гріхи будуть відкриті вам, Я велю вам впасти в смиренні до Ніг Мого Сина і благати про Милосердя. Ви маєте попросити Його пробачити вас, і ви маєте прийняти покарання, яке необхідне для очищення ваших душ.

Його Милосердя таке велике, що немає гріха, яким тяжким він би не був, який не може не бути прощений, якщо показано істинне розкаяння. Покора, те що потрібно від всіх вас, щоб ви були гідними увійти в нову Славну Еру Миру на землі, час якої дуже близький. Тільки ті душі, які по-справжньому покаються і покажуть справжню вірність Моєму Улюбленому Синові будуть придатними, щоб увійти в ворота. Тому що ви маєте бути вільними від гріха, для того, щоб увійти в цей чудовий Новий Рай на Землі.

Мої ніжно улюблені діти, Я підготував цей Рай з великою Любов’ю до кожного з вас. Це та спадщина, якої ви чекали. Це те, яким Дар Землі був спочатку представлений Адамові і Єві.

Будь-яка людина, яка відкидає цей Рай на Землі, де не буде існувати зла в будь-якій формі, відвертається від спасіння.

Це ваш останній шанс, щоб звільнити свої душі від влади сатани і злого впливу, який він має на ваше життя.

Прийміть цей чудовий Дар Великого Милосердя. Через цей дар вам пропонується можливість істинного спасіння і Славного Раю, який ви просто не в змозі усвідомити.

Ті бідні грішники, які відкидають пропозицію Мого Сина про прощення, вам буде надано більше часу, щоб повернутися до своєї віри. Однак, ви не отримаєте надто багато часу, бо Моє терпіння закінчується.

Чекайте тепер повернення Мого Сина, щоб врятувати вас ще раз від гріха і привести вас до вічного спасіння.

Бог Отець

Bookmark the permalink.