• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

214. Чистилище – це не те місце, де ви б відчували себе задоволеними

П’ятниця, 7 жовтня 2011 р. Божого, 21:45

Моя дорога улюблена дочко, причина через які Я посилаю так багато Послань Моїм дітям – це допомогти їм підготувати свої душі так, як це не було можливо раніше.

Багато Моїх дітей не читали Біблію і не знають всього Мого Вчення.

Мої священнослужителями витрачають більше часу, зосереджуючи увагу на частині Мого Вчення, де Я прошу всіх вас любити свого ближнього, що є добре, але не говорять про наслідки, з якими зіткнеться людство, якщо вони відкинуть Отця.

Чому Мої священні слуги заперечують існування пекла і чому вони малюють райдужну картину чистилища?

Моїх дітей навчили багатьом хорошим речам через церкви, які проголошують Славу Бога Отця Вседержителя. Однак, на жаль, існування чистилища і пекла применшилося до такої міри, що Мої діти стали самозаспокоєними щодо їх існування.

Мої діти були введені в оману також і щодо існування лукавого. Багато Моїх священників навіть заперечують його існування. О, які вони нерозумні, щоб вірити, що людина може зміцнити свою віру, не знаючи чи не розуміючи істини про владу лукавого.

Ця відсутність керівництва з боку Моїх священних слуг призвела до того, що зло в світі процвітало в спосіб, якому можна було би запобігти через молитву. Сатані було дозволено вільно пересуватися на цій землі протягом деякого часу через сліпоту Моїх священних службовців. Якби Мої діти були належним чином обізнані про хаос, викликаний сатаною, то молитва для зменшення його впливу, була б набагато сильнішою.

Існування чистилища

Існування Чистилища є неправильно зрозумілим. Багато хто вважає, що це просто період очікування очищення, перед тим, як душі можуть ввійти до Небес, для тих душ, які не були в стані благодаті в момент смерті. В чистилищі є різні рівні, діти, і всі душі відчувають пекучий біль темряви, яка посилюється на кожному нижчому рівні. Це означає, що душі, які ледь не потрапили в пекло, страждають болем горіння найбільше. Хоча всі душі в чистилищі, зрештою, увійдуть в Царство Мого Отця, це не те місце, де ви б відчували себе задоволеними. Ось чому ви повинні боротися з гріхом і просити прощення так часто, як тільки можливо, щоб залишатися в стані благодаті. Ось чому ви повинні завжди дотримуватися Десяти Божих Заповідей. Ось чому ви повинні також молитися за ці душі, які знаходяться там, тому що без ваших молитов вони не зможуть увійти в Царство Небесне, поки не настане останній Судний День.

Настав час подивитися Правді в очі, діти.

Моліться про милості, які вам необхідні, щоб бути вільними від гріха, щоб ви могли ввійти в Царство Небесне. Будьте готові кожен день, бо ви не знаєте, про плани, які вже здійснюються, які вас чекають. Я даю вам ці Послання, щоб Істина була зрозумілою. Ці важливі Послання не були представлені вам чітко, діти, протягом десятиліть. Важливо, щоб ви були добре підготовлені.

Для тих, хто відмовляє Вервицю до Божого Милосердя щодня о 15:00, Я буду втручатися в момент смерті на ваш захист, незалежно від того, який ви грішник, і покажу вам Моє Милосердя. Я кажу вам це тому, що Я люблю вас, не для того, щоб налякати вас, але щоб переконатись, що ви передасте цю Правду вашим родинам.

Моє Слово сьогодні є просто нагадуванням про Істину, якій вам було відмовлено за маскою толерантності. Це трохи схоже на батьків дитини, яку вони псують, тому що так сильно люблять дитину. Якщо батьки перегодовують дитину, то здоров’я дитини постраждає. Проте батьки продовжують давати дитині їжу, до якої дитина тепер звикла внаслідок неправильної любові. Це може призвести до погіршення здоров’я дитини. Ця дитина, в свою чергу, стає неосвіченою щодо того, які здорові продукти слід їсти, тому що вона не знає про них. Їй ніколи не говорили.

Тепер йдіть і скажіть вашим братам і сестрам Правду про пекло і чистилище, поки не стало занадто пізно. Тому що, якщо цього не зробите ви, то більше ніхто не зробить.

Ваш Вчитель і Божественний Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.