21. Книга Одкровення

photo1710243840

п’ятниця, 26 листопада 2010 р., 12:00

Моя ніжно улюблена дочко, сьогодні є день, коли Моє Серце розбите через безлад і глибоке нещастя в світі. Я в розпачі спостерігаю, як світ піднімається в гніві, одні проти інших. Більша частина смутку виникає від знання, що ці пророцтва збудуться, проте більшість людства не буде розумнішою.

Моліться за те, щоб Росія була посвячена Моїй Благословенній Матері

Вони все ще відмовляються визнати, що ці події були пророковані в Книзі Йоана. Тому так багато будуть страждати зараз через відсутність віри. Моліться зараз, щоб Росія нарешті поступилася і дозволила нарешті посвятити себе в Ім’я Моєї Благословенної Матері. Моліться, моліться, моліться за те, щоб це сталося, тому що саме через молитву це велике досягнення буде можливим. Якщо це відбудеться, то мільйони людей будуть врятовані. Бо небезпека полягає в тому, що комуністичні сили піднімуться разом зі змієм і об’єднаються, залишивши вас, Мої діти, безпорадними.

Подивіться зараз на швидкість, з якою країни піднімаються, щоб боротися. Швидкість глобальних подій викличе багато жаху, оскільки вони розвиваються в своїй інтенсивності. Мої послідовники, ви повинні послухати. Молитовні групи будуть необхідними для поширення навернення, а також для того, щоб пом’якшити ці катастрофічні події. Навіть ті з вас, які є самовдоволеними в своєму житті, в якому ви приймаєте все як належне, не зможете більше ігнорувати цих подій. Ви повинні послухати Мене зараз і визнати, що ці події, які пророковані в Книзі Одкровення, збуваються.

Тримайте свої руки зараз в молитві. Навіть якщо ви маєте в своєму серці тільки іскорку любові до Мене, попросіть Мене обійняти вас, щоб Я міг запалити і зміцнити вашу віру в Мене.

Я буду боротися за кожного з вас

Я буду боротися до самого кінця, щоб наблизити вас усіх до Мого Серця, незалежно від того, чи ви дитина, підліток, молодий, дорослий, особа середнього чи похилого віку – в Моїх Очах ви всі однакові. Ви – Моя дорогоцінна улюблена родина – всі і кожен з вас. Ніхто не є виключеним, навіть ті з вас, які не визнають того, що Я Існую. Навіть ті з вас, які визнають, але ненавидять Мене – Я все одно люблю вас. Моя любов палка і є поза межами вашого розуміння і Я зроблю все, що в Моїх силах, щоб повернути вас до Моєї пастви. Я не віддам ваші душі сатані так легко.

Будь ласка, зверніться до Мене

Будь ласка, зверніться до Мене, не важливо, як багато сумнівів ви маєте і дозвольте Мені наповнити ваші серця Моєю Божественною Любов’ю. Тільки одне скуштування цієї любові допоможе вам підготуватися до Вічного Життя в Раю зі Мною, Моїм Предвічним Отцем і вашими братами та сестрами. Це ваше спадкоємство, ваше законне спадкоємство.

Не змарнуйте цей шанс на спасіння. Коли ваше життя на землі добіжить кінця, ви будете мати подвійний вибір в житті після смерті. Небеса в Раю чи глибини Пекла з сатаною, який візьме вас з собою через гріхи, які він спокушає вас здійснити на землі. Відкрийте свої очі зараз. Пам’ятайте, що смерть на землі може статися в будь-який день, в будь-який час і тоді, коли ви найменше цього очікуєте.

Через це Послання Я благаю вас побачити Істину перед Днем Суду. Завжди пам’ятайте, що Я люблю вас, незалежно від того, як тяжко ви згрішили. Якщо ви звернетесь до Мене і попросите Мене про прощення з усього серця, то ви будете прощені. Навіть під час вашого останнього подиху.

Ваш улюблений Спаситель, Ісус Христос

 

Аудіозапис

 

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.