• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

196. Найважливіша подія з часу Мого Воскресіння

Понеділок, 19 вересня 2011 р. Божого, 20:15

Моя ніжно улюблена дочко, Я маю намір привести кожного чоловіка, жінку та дитину в Мій Новий Рай на землі, бо якщо навіть одна душа залишиться позаду, – це розіб’є Моє Серце. Ось чому число посланців, яких Я зараз посилаю в світ, збільшилося. Саме тому вони можуть поширювати Моє Святе Слово, щоб заохочувати до навернення.

Я не посилаю посланців, щоб налякати Моїх дітей. Натомість, роль Моїх посланців полягає в тому, щоб підготувати кожну людину на цій землі, щоб вони були готові та гідні жити в цьому Новому Раю.

Мої діти, часи в яких ви живете є неприємними. Закон і порядок були зруйновані. Жадібність призвела до того, що ваша фінансова стабільність була вкрадена у вас. Самопрослава і одержимість амбіціями привела до того, що вашу віру також у вас забрали.

Як родина, де немає батьківського контролю

Ви, Мої діти, ніби як в родині, де немає батьківського контролю. Як зіпсовані діти ви отримуєте всі матеріальні блага, яких жадаєте, без того щоб заробити їх. Вам надається їжа, за яку вам не доводиться трудитися. Все, що не влаштовує вас, заміняється ще однією новинкою, іншим стимулятором. Однак ніщо не задовольняє надовго. Потім між дітьми відбуваються сварки, кожен прагне керувати іншим, щоб домогтися свого. Тоді може спалахнути фізична війна. Але ніхто не відповідає за це, і тому вони шкодять один одному, іноді з тяжкими наслідками.

Ось як Я дивлюся на світ. Мої діти нещасливі, не мають духовного комфорту, але відмовляються від того, щоб їх вела Моя Церква. Моя Церква сьогодні не може контролювати таке непокірне населення, яке не знаходить відданість до Мене настільки ж стимулюючою, як земні блага плоті.

Війна руйнує людство і духовний занепад створив вакуум у світі, наслідки якого зараз більшість з вас відчуває у своїх серцях. Все не так як здається. Матеріальна слава блищить ззовні, її світло приваблює тих, хто прагне комфорту, але за нею немає нічого, окрім темряви.

Я Є Світло, якого вам не вистачає у вашому самотньому заплутаному і трохи страшному житті. Ось чому час близький для того, щоб Я втрутився і взяв на Себе відповідальність. Ви, Мої діти, повинні це вітати і підготуватися до Мого Великого Милосердя.

Ви повинні молитися за своїх братів і сестер, і з нетерпінням очікувати з розпростертими обіймами Мого втручання. Будьте позитивні. Будьте тими хто надіється. Будьте впевнені, що навіть найзапекліші грішники будуть звільнені з настанням цієї Великої Події, найбільш важливої, з часу Мого Воскресіння.

Ваш улюблений Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.