• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

19. Сходи до духовної досконалості

Середа, 24 листопада 2010 р. Божого, 02:30

Напиши наступне, Моя улюблена дочко. Віра має властивість покидати Моїх найбільш побожних послідовників, коли вони найменше цього очікують. Це є важливо, тому це випробовує їхню віру, щоб вони знову повернулися до Мого Серця, ще більш сильнішими в досвіді. Не бійтеся, це випробування, яке Я допускаю, щоб Мої діти його переносили, для того, щоб вони стали сильнішими.

Нелегко зберегти свою віру в Мене, діти Мої, адже існує так багато перешкод, які блокують вашу відданість. Ви, час від часу, будете відчувати повну порожнечу в своїй душі. Це може привести вас до стурбованого стану, тому що відчуватимете себе самотніми, без підтримки.

Мої вірні послідовники, ви повинні зрозуміти наступне. Незважаючи на самотність, яку ви можете відчувати, Я завжди поруч. Всі ці події мають тільки одну мету – зміцнити вашу віру, таким чином, щоб ви кожного разу робили декілька кроків назустріч Мені. Це те, що називається сходами до духовної досконалості, тобто Небес. Це довгі сходи і може пройти багато часу, перш ніж ви підніметеся на вершину.

Кожна сходинка може являти собою нове одкровення в тому, які уроки ви маєте пережити, перш ніж ви зможете досягти необхідної вам благодаті, щоб підняти ваші душі до духовної досконалості, яка потрібна, для того, щоб увійти до Раю Мого Отця.

Кожною пройденою сходинкою, ви отримуєте нові пізнання того, чого Я від вас очікую. Іноді важко, часом може здаватися несправедливим. Але з кожним кроком, яким ви піднімаєтесь, ви будете ставати більш мудрішими в розумінні Істини Мого Вчення.

Деякі піднімаються цими сходами швидко, а іншим потрібен час. Деякі Мої віддані послідовники можуть втратити хоробрість і повернутися на один крок, два кроки або три за один раз. Це природно. Ті, які рухаються занадто швидко, набувають впевненості, яка переконує їх в тому, що вони розуміють всі духовні питання. Але це спосіб шахрая змусити вас повірити в цю фальшиву впевненість і прийняти її. Всі подарунки, які вам даються, можуть приходити тільки від Мене. Ви їх отримуєте, Мої вірні послідовники, завдяки Моїй безмежній Любові до вас. Ви ніколи не повинні вважати, що ваша віра є сильною завдяки вашим заслугам. Так, ваша віра може бути сильною завдяки доброті вашого серця. Проте, це теж Подарунок від Мене. Для того, щоб досягти найвищої сходинки, ви повинні бути покірними у вашій любові до Мене. Завжди проявляйте доброчесність.

Проявляйте впевненість у своїй вірі всіма засобами, тому що це Мені подобається. Але ніколи не впадайте в пастку вірити в те, що ви знаєте всі таємниці Божественного Царства. Як людям, народженим з первісном гріхом, тільки час може розкрити ці таємниці вам, Мої діти.

Намагайтеся завжди приймати все, навіть випробування, які Я можу вам послати, як Дар від Мене. Всі Мої Дари даються вам для того, щоб зробити вас сильними у вашій любові до Мене.

Я так пишаюся всіма Моїми дітьми, тими, які вірить в Мене, які проявляють пошану і повагу до Мене. Для того, щоб Я зміг підняти вас до повної слави Раю Мого Отця, ви повинні прагнути до слави досконалої єдності в Мені.

Для того, щоб це зробити, Мої діти, потрібен деякий час і терпіння, перж ніж ви піддастеся повній віддачі своєї душі Мені. Як тільки це станеться, ви станете частиною Мого Містичного Тіла навічно.

Діти Мої, віддайте себе Моїй абсолютній Чистій Любові, і вам ніколи не доведеться озиратися або боятися, тому що ви будете в безпеці в Моїх Обіймах.

Будьте сильними, Мої вірні діти, навіть перед обличчям перешкод, тому що Я ніколи не покину Своїх любих, вірних послідовників. Ніколи.

Ваш люблячий Спаситель

Ісус Христос

Bookmark the permalink.