• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

174. Кліматичний Хаос тепер буде відчуватися рядом країн. Мій Отець в Гніві

Четвер, 25 серпня 2011 р. Божого, 20:00

Моя ніжно улюблена, закликай всіх Моїх молитовних воїнів молитися за інших – вони включають в себе невіруючих і тих, хто втягнутий в насильство і ненависть. Вони блукають, відчайдушно намагаючись знайти любов і мир у своєму житті, і вважають що це неможливо. Ви повинні молитися старанно за них, тому що без ваших молитов вони поринуть у вогонь Пекла. Не дозвольте цьому статися. Якби вони були просто заохочені пройти трохи до Мене і підготовані слухати Мої Слова, то їм були б надані милості, щоб Я міг взяти їх в Свої Руки.

Моя дочко, зараз світ повинен сидіти і слухати Мене. Дуже скоро вони будуть свідками серії землетрусів і повеней. Хаос буде досвідчений в ряді країн через кліматичні катастрофи. Це покарання скинуті Отцем Моїм на людство. Гріх буде покараний, Моя дочко, і ті країни які винні в просуванні абортів не уникнуть Руки Отця Мого, коли Вона впаде. Молитва відвернула багато таких актів покарання, однак людина продовжує грішити і ображати Мого Отця мерзенними і огидними актами людини проти людини, включаючи невинних дітей в утробі матері.

Я закликаю вас молитися зараз за Моїх дітей в країнах, які не уникнуть цього покарання. Отець Мій розгніваний. Він більше не буде сидіти і не дивитися, як людина знищує людство. Земля вибухне, якщо людина не зупиниться. Він, Мій Улюблений Отець, стримає більшу частину цього покарання до часу закінчення Попередження.

Після цього, незважаючи на навернення, людина все ще продовжуватиме повертатися до гріха. Призначені покарання мусять показати людині наскільки суворим може бути Мій Отець. Він любить усіх Своїх дітей, але Він створив цей світ і людині просто не буде дозволено знищити його.

Моліться тепер, Мої діти, за всіх ваших братів і сестер.

Ісус Христос

Цар Людства

Bookmark the permalink.