17. Велике Попередження – Дар через Милосердя

понеділок, 22 листопада, 2010 р., 02:00

Моя улюблена дочко, Я такий задоволений тим, як ти дотримуєшся Мого Слова з повною вірою і послухом. Моя любов до тебе є сильною. Так само, як і твоя любов до Мене. Ти зараз відчуваєш Мене дуже близько до свого серця. Ти зараз єдина зі Мною, Моя дочко. Я і Мій Предвічний Отець, так само як Святий Дух – Пресвята Трійця, радіємо твоїй відповіді на цей дуже важливий заклик. Ми та всі ангели і святі ходимо з тобою кожного дня, щоб захистити тебе в цій Пресвятій Праці.

Наберись хоробрості і продовжуй тримати Мою Руку. Дозволь Мені направляти тебе в твоїх словах, щоб дати людству шанс нарешті зрозуміти Істину перед Великим Попередженням. Це Велике Попередження скоро відбудеться через милосердя і любов в якості останнього Дару Моїм дітям. Кожному з Моїх дітей буде показане їхнє життя, їхні гріхи, їхні неправильні вчинки і кожну окрему образу, за яку вони були відповідальні щодо їхніх братів і сестер, все під час містичного досвіду. Жоден чоловік, жінка чи дитина на цій землі не буде виключений.

Деякі будуть глибоко приголомшені і зажурені через вчинені гріхи в їхньому житті і відразу ж звернуться до Мене, їхнього Справедливого Судді, і спокутують свою провину. Вони будуть з любов’ю і жалем просити у Мене Милосердя.

Інші будуть настільки відчувати відразу і будуть настільки шоковані тим, яким чином їхні гріхи будуть відкриті, що вони впадуть замертво перед тим, як матимуть шанс попросити прощення.

І тоді будуть ті, які підуть за шахраєм. Вони втікатимуть з жахом від скоєних ними огидних гріхів у їхньому житті, які постануть перед ними. Вони будуть намагатися сховатись, але їм не буде куди подітися. Ухиляючись, вони або приймуть те, що вони бачать і попросять прощення на місці, або вони відвернуться і будуть корчитися від сорому та жаху, але не попросять про милосердя.

Є ще остаточні грішники. Коли їхні гріхи будуть показані їм, все, що вони робитимуть – це сперечатимуться і заперечуватимуть, що вони скоїли ці тяжкі злочини проти Божих Заповідей. Вони просто заперечать Правду і відвернуться до темряви вічного пекла.

Нікому не буде відмовлено в Моєму Милосерді

Чому б Моїм дітям не зрозуміти цього? Якщо вони справді каються і хочуть прийти і жити зі Мною на новій землі, де небо і земля стає одним цілим, чому б їм не попросити прощення? Нікому не буде відмовлено в Моєму Справедливому Милосерді, якщо вони проявлять покаяння. Проте вони настільки захоплені своєю гонитвою за егоїстичними цілями, що не можуть зрозуміти наслідків.

Прокиньтеся зараз, усі ви. Прийміть зміни, які ви скоро засвідчите через злі дії людства, знаки, які були пророковані і які будуть передувати Моєму поверненню на землю.

Дозвольте Мені провести вас до Раю

З почуттям Любові до усіх вас ще раз прошу вас через цього пророка і Книгу Істини – зверніться до Мене, поки ще не пізно. Дозвольте Мені тримати вас у Своїх Обіймах. Дозвольте, щоб Моя Любов пронизила ваше тіло, душу і свідомість. Відкрийте свої серця і дозвольте вести вас до Раю, де ви будете насолоджуватися Вічним Життям. Навіщо вам бажати вибирати інший приречений шлях в нікуди, коли Істина була розкрита?

Моє Серце здіймається від хвилювання і смутку, коли Я думаю про Своїх дітей, які просто відмовляються прийняти Правду про Мою Обітницю. Я кажу ще раз, зверніться до Мене зараз і поговоріть зі Мною. Попросіть Мене повернутися до свого серця. Я пристосуюся у вашій душі. Я даю вам цю обіцянку, навіть для тих, які є найзачерствілішими душами. Тільки одне слово – це все, що вам потрібно сказати. Попросіть Мене виявити Мою присутність наступними словами:

Молитва, щоб Ісус виявив тобі Свою Присутність

Ісусе, Я почуваюся загубленим.

Відкрий моє серце, щоб прийняти Твою Любов і покажи мені Правду, щоб я міг бути спасенним. Амінь.

Мої Слова Попередження не є погрозою. Ця подія була відома з часу Моєї смерті на хресті. Чому ви думаєте, що цього не може відбутися? Істина знаходиться в Святому Письмі, для того, щоб всі зрозуміли. Я буду діяти як ваш Спаситель аж до останньої хвилини, перед тим як Я прийду, як Справедливий Суддя, щоб Я зміг нарешті привести Моїх дітей до Моєї родини великої любові, радості і щастя, де всі будуть жити в гармонії навічно.

Сатана і його послідовники будуть занурені в темряву навіки. Моя родина засвідчить радість і Божественні Небеса, від яких жодна людина, якщо б вона мигцем ознайомились тільки зі смаком того, що вони обіцяють, не відвернулась би від цього чистого щастя в Царстві Мого Отця.

Моліться, моліться за прощення, щоб увійти в Царство Мого Отця в Славі, де ви і ваші близькі будете прийняті до Світла Чистої Любові.

Я буду боротися, щоб відвоювати усіх вас назад

Я помер за всіх вас і Я буду боротися, щоб відвоювати усіх вас назад Собі, незважаючи на темряву зла в світі, аж до самого останнього моменту.

Будь ласка, дозвольте Мені показати вам ще раз, як сильно Я люблю вас. Візьміть Мою Руку зараз, покладіть свою голову на Моє Плече і ваша ніжна душа буде запалена любов’ю, яку ви забули.

Ваш люблячий Спаситель
Ісус Христос

 

Аудіозапис

 

 

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.