• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1334. Мої віддані духовні слуги, які залишаться вірними Моєму Слову, піднімуться і поведуть вас

Середа, 4 березня 2015 р. Божого, 22:12

Моя дорога, улюблена дочко, Мій Голос зашлушається духом темряви в той час, коли людство потребує Мене найбільше.

Духовна битва жорстока і вона ведеться Моїм Царством проти сил лукавого.

Проте, багато людей не помічають цього факту, тому що дух зла виливає нове хибне вчення, яке, на перший погляд, буде виглядати популярним, тим, яким захоплюються, вітають та яке схвалюють ті, хто стверджує, що проповідує Моє Слово, але які насправді не від Мене.

Лукавий – обережний, хитрий та підступний, і тому, коли його агенти представлять новий підхід до Мого Вчення, ви можете бути впевненими, що воно буде вбране чарівним чином, що будуть вважати справедливим. Сила Моїх ворогів придушує віру Мого народу, і вони не бачить того, що їм представляють.

Плутанина не походить від Мене. Моє Слово – ясне, Моє Вчення – нескінченне. Людство прийняло гуманізм та атеїзм як заміну для Мене. Мене відкинули, а Моє Слово терплять тільки частково, в той час як інші його частини були перекручені, щоб задовольнити потреби грішників, які хочуть виправдати свої беззаконня. Вони можуть виправдовувати єресь поміж собою, але Я бачу все і Я буду судити християн по тому, як вони відкидають Моє Слово, і по тим діям проти Мене, які вони схвалюють.

Християни швидко піддаються гонінню в світі і вони будуть страждати від великих труднощів через ненависть, яка існує в світі проти Мене. Мене зневажають ті, які колись знали Мене, але які тепер Мене відкинули. Мене ледве терплять ті, хто знає, Ким Я Є, які відхиляють частину Мого Вчення, тому що Істина незручна для них.

Мене цуралося багато людей під час Мого Перебування на землі, а особливо ті горді душі, які вели Мою Паству в храмах. Вони проповідували Слово Боже, але не любили слухати Істину з Моїх Вуст, Правдивого Месії.

Сьогодні є невірні Мені слуги, які не дотримуються Істини. Багато з них більше не приймають Моє Святе Слово, яке, як джерельна вода, залишається кришталево чистим. Вони забруднили воду, яка виливається з Духа Святого, і невинні душі будуть її пити. Істина буде спотворена і багато людей будуть змушені проковтнути вчення темряви, яке сяятиме яскраво, як сліпуча зірка. Це нове хибне вчення не матиме нічого спільного зі Мною, і тільки ті, хто вірить у Святе Євангеліє і хто відмовиться відхилятися від нього, знайдуть Вічне Життя.

Я прийшов, щоб принести вам Істину аби вас врятувати, а ви розіп’яли Мене за це. Все ж, через Мою Смерть на Хресті, Я переміг смерть. Все, що Я зробив, було зроблено для вас, і все, що приходить від Моєї Перемоги над смертю, є вашим. Життя тіла стає вашим, якщо ви вірите в Мене, і ваша душа буде жити вічно. Якщо ви відкинете Мене перед Моїм Другим Пришестям, то ви не будете готовими прийняти Мене. Якщо ви приймете брехню, хоча вже знаєте Істину Мого Слова, то ви впадете у відчай. І тепер Я мушу бути розіп’ятий ще раз, і на цей раз буде мало жалоби за Моїм Тілом — Моєю Церквою — бо ви покинете Мене до того часу, як Я прийду у Великий День. Про Мене забудуть, а самозванця будуть боготворити; поклонятися і вітати, наче короля, в той час, як Я лежатиму в канаві і Мене топтатимуть.

Тільки Силою Святого Духа Мої справжні послідовники будуть здатні вистояти в цій битві за душі, і Я даю вам кожну Милість, щоб відкрити вам очі на Істину і щоб завадити тому, щоб обман вас поглинув.

Мої віддані духовні слуги, які залишаться вірними Моєму Слову, піднімуться і поведуть вас по Шляху Істини. Ці Мої хоробрі духовні слуги отримають надзвичайні Ласки, для того, щоб християни могли ясно бачити різницю між правильним і неправильним. Будьте мужніми, всі ви і знайте, що ці Ласки зараз виливається на цих Моїх слуг, бо без їхнього керівництва вам було би важко проголошувати Істину.

Я люблю вас всіх. Я ніколи не покину вас. Я притягую вас до Себе і закликаю вас молитись Моїми Молитвами Хрестового Походу, щоб отримати Благословення, яке необхідне для цієї дороги, що чекає вас попереду. Святий Дух на вас спочиває і ви будете наповнені кожним можливим Даром, щоб підтримувати вашу відданість Мені.

Звертайтеся до Мене завжди, за допомогою, щоб Я дав вам мужність, силу і здатність відноситися до ваших ворогів з любов’ю та співчуттям, які необхідні, якщо ви хочете стати Моїми справжніми учнями. Любити Моїх ворогів, однак, не означає приймати єресь. Я також прошу вас відмовитися брати участь в будь-якому виді ненависті в Моє Святе Ім’я.

Проголошуйте Моє Слово. Немає ніякої необхідності захищати його.

Ваш улюблений Ісус Христос

Спаситель і Відкупитель всього людства

Bookmark the permalink.