1331. Моя Місія по спасінню людства майже завершена

П’ятниця, 13 лютого 2015 р. Божого, 18:00

Моя ніжно улюблена дочко, Владою Пресвятої Трійці Я заявляю, що надав вам Правду. Я наповнив ваші серця та душі Дарами, обіцяними людству через Книгу Істини.

Тепер візьміть Мій Дар Правди разом з усіма іншими Дарами, даними вам через цю Місію, і прийміть їх із вдячністю. Живіть Словом Божим. Прийміть ці Послання і проживайте своє життя згідно них.

Моя Місія по спасінню людства майже завершена. Мій Залишок сформований. Ви отримали Дари: Печать Бога Живого, Медальйон Спасіння і Молитви Хрестового Походу. Вони будуть вашою зброєю проти Мого супротивника. Відтепер Я буду говорити з вами лише час від часу через Залишок. Ви є готовими прийняти зброю для боротьби, щоб зберігати Моє Слово живим у місці запустіння.

Мій План полягає у забезпеченні того, щоб усі ви поширювали Моє Слово і розважали над тим, що Я вам дав. Я ніколи не покину Мою остаточну Місію, бо це неможливо. Будьте терпеливими і довіряйте Мені цілковито. Ці Послання принесуть вам велику втіху та розраду в дні великих духовних випробувань. Будьте вдячними за Моє Милосердя.

Святий Дух буде вести і захищати вас, а Я принесу вам потіху, якої ви будете потребувати, щоб витримати труднощі, з якими вам доведеться зіткнутися в прийдешніх часах.

Дякую вам, Моя малеча, за те, що прийняли Моє Втручання. Тепер поширення Правди залежить від вас. Я люблю вас, Я ціную вас і Я з нетерпінням очікую на Великий День Господній, коли Я об’єднаю світ і приведу вас до Мого Нового Царства на землі.

Я благословляю вас і посилаю вам Дари Мужності, Мудрості, Знання і Ласки продовжувати Мою Працю на землі.

Ваш улюблений Ісус

Спаситель і Відкупитель всього людства

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.