1326. Я Є вашою єдиною справжньою потіхою у світі, який є проти Мене

Субота, 7 лютого 2015 р. Божого, 21:37

Моя ніжно улюблена дочко, Моя боротьба за те, щоб принести мир усім Божим дітям і взяти кожну людину до Славного Нового Неба і Землі, посилюється. Я буду боротися до кінця, щоб врятувати людство від злодіянь, нанесених йому Моїм супротивником.

Я прошу усіх вас, які люблять Мене і дотримуються Мого Слова, залишатися сильними перед лицем ненависті до Мого Святого Слова, якої вам доведеться зазнати. Якщо ви відкинете Моє Слово – ви відкинете Мене. І тоді ви не зможете зрозуміти значення Моєї Смерті на Хресті.

Проживати своє життя в Мені вимагає великої мужності і витривалості, бо вас ніколи не залишать в спокої, якщо ви будете відкрито визнавати свою віру в Мене.

Я Є вашою єдиною справжньою потіхою у світі, який є проти Мене. Я Є вашим рятувальним канатом під час шторму. Я Є самим Життям, а всі речі, які є добрими, походять від Мене. Зло, у будь-якому вигляді, не може походити від Мене, бо це неможливо. Доки світ не визнає, що сатана існує – він ніколи не визнає Існування Бога.

Сатана і кожен впалий ангел, скинутий з Небес Моїм улюбленим Отцем, викликає ненависть у душах тих, які дозволяють гріхові душити себе. Саме з гріха гордині виникають всі інші гріхи. Гординя була причиною падіння Люцифера. Гординя є гріхом, через який людина зрівнюється зі злим духом. Гординя буде упадком людства.

Щоб любити Мене, ви не повинні ставити жодних умов, а це є нелегко. Любити Мене означає дотримуватися Слова Божого. Якщо ви відступаєте від нього, тоді ваша любов до Мене буде в’янути, поки, врешті, ви не станете жити за власними правилами.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.