• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1324. Святу Біблію буде майже неможливо знайти

Середа, 28 січня 2015 р. Божого, 17:00

Моя дорога, улюблена дочко, Мене кинули в пустелю і Я відчуваю Себе нещасним в Своєму Горі з приводу того, яким чином принижують Християнство в світі.

Мій Голос – це лише шепіт серед реву звіра і тих, хто зневажає Мене. Ці голоси невдоволення будуть множитися і заглушати Слово, яке прийшло від Мого Життя. Єретики, язичники, фальшиві провидці та пророки, зрадники і любителі литого золота піднімуться разом, щоб повстати проти Мене. Ті, хто йде Моїми Слідами, будуть принижені та обтяжені тягарем Мого Хреста, і їм доведеться підніматися на круту гору, якщо вони дорожать всім, чого навчились від Мене.

Святу Біблію буде майже неможливо знайти, поки вона зовсім не зникне. Будуть зроблені всі спроби щоб заперечувати Бога до тих пір, поки Слово не буде замінене вченням темряви. Ті з вас, хто вірить в Мене, вашого Ісуса, ніколи не повинні піддаватися чомусь, що не походить від Мене. Тільки Я зберігаю вас від шкоди і тільки через Мене ви знайдете Вічне Спасіння.

Будьте обережними з фальшивими молитвами, які вам можуть представити, бо вони не будуть натхненні Святим Духом і їх слід уникати. Маленьке слово, невелика фраза або просте упущення, тут або там, можуть перетворити молитву в брехню. Зло є тихим вбивцею духу і не легко визначити, коли воно замасковане під Істину. Прийшов час, щоб виполоти ваш город і залишитися вірними всьому, чого Я вчив вас, тому що все інше не має ніякого значення і може привести до того, що ви втратите свою віру.

Віру в Мене та довіру до Моєї Обітниці прийти знову, у Великій Славі, ніколи не потрібно відкидати в бік на користь приємного збудження від лжепророків, чародіїв, язичників та єретиків. Мої вороги наполегливо трудяться, щоб обдурити вас, і більшість з них прекрасно розуміють, Хто Я Є, але вони хочуть, щоб ви зреклися Мене, будь-якою ціною. Ви повинні залишатися малими та довірливими дітьми, коли ви кличете Мене, і Я поведу вас Дорогою до Мого Царства. Я буду захищати всіх вас, хто повністю довіряє Моїй Любові та Моїй Святій Волі. Тільки тоді Я можу втрутитися, щоб знищити Моїх ворогів і поширити Правду так, щоб новий майбутній світ міг бути заселений кожною Божою дитиною.

Довіра, віра, надія і любов є важливими, якщо ви хочете знайти сили, щоб залишитися на Моєму Боці. Любов до Мене, без будь-яких умов, принесе вам велику Благодать під час вашої подорожі в Моє Славне Царство – світ, який не матиме кінця.

Ваш улюблений Ісус

Bookmark the permalink.