• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1316. Тільки Я знаю день та годину, коли ви зробите свій останній подих

Неділя, 18 січня 2015 р. Божого, 12:45

Моя дорога, улюблена дочко, якщо людина відходить від Мене з будь-якої причини, то вона ніколи не знайде справжнього миру. Коли людина дізнається, Хто Я такий, її серце буде переповнюватися любов’ю до Мене. Людина, яка покладає всю свою довіру на Мене, перетерпить будь-які страждання, бо Я звільню її.

Слово Боже викликає великий розбрат серед тих, чия віра слабка. Ті, хто вірять в Мене, відчуватимуть сильний біль у своїх серцях, коли вони стануть свідками протидії Слову Божому. Цей біль – Мій.

Якщо ви вірите в Мене, то будете відчувати у своїй душі любов, яку Я маю до вас. Завжди відкривайте своє серце Мені. Вітайте Мене, не зі страхом, а з нетерпінням.
Прийміть Мене таким, яким Я Є, і Слово, дане вам; а тоді живіть точно так, як це викладено в Святій Біблії, і Я буду чекати вас.

Якщо ви відкинете Моє Вчення і приймете гріх, то це стане вашою загибеллю. Тільки Я знаю день та годину, коли ви зробите свій останній подих. Ви повинні бути готовими в будь-який час.

Ви повинні просити Мене пробачити вам ваші гріхи так часто, як тільки ви можете. Я прощаю найзапекліших грішників і тому ви ніколи не повинні боятися Мого Милосердя.

Бійтеся тільки години, коли вам потрібно буде стати переді Мною і відповісти за кожне беззаконня, скоєне проти Бога. Якщо ви не спокутуєте себе в Божих Очах до того часу, другого шансу зробити це не буде.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.