• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1307. Грім і блискавка обрушаться на Храм Господній

Субота, 3 січня 2015 р. Божого, 20:20

Моя дорога, улюблена дочка, коли Бог дав світу Істину через пророків, це було актом милосердя з Його боку. Так багато людей забуло про Бога, поклонялися неправдивим богам, які походять з ієрархії сатани, – що вони почали вірити у свою власну непереможність. Якби не Божественне Втручання багато людей постраждали б від страшної кари.

Те, що Бог сказав пророкам, з самого початку, сталося. Попередження, які Він дав людству, призвели до того, що ті, хто прислухався до них, врятувалися, тоді як ті, хто проігнорував їх, були відкинуті. Все, що було передбачено, збудеться, і тим, хто протистоїть Богові в Його зусиллях принести мир і спасіння Його дітям, доведеться відповісти за свою непокору. Через те, що Істина була перекручена, а Слово Боже проігнорували, люди продовжуватимуть відвертатися від Святого Слова Божого. Їхнє падіння в темряву приведе до покарання від Бога Всевишнього.

Моєму Вічному Отцю боляче бачити, як глибоко впала людина в гонитві за всім тим, що приносить йому задоволення. Але в день, коли не стане Святої Жертви, і година, коли самозванці осквернять Мій Вівтар, буде останнім шипом, яким вони проколять Мій Бік. В призначений час грім і блискавка обрушаться на Храм Господній, і він буде зруйнований. Горе тій людині, яка братиме участь в цьому святотатстві, тому що вона не отримає відстрочки і впаде в прірву, як камінь. Ніхто тоді не захищатиме людину, яка осквернить Мій Вівтар, тому що як тільки Рука Бога впаде, як важка сокира, вони зрозуміють Істину.

Багато людей, можливо, відпали від Бога, але, в основному, вони все ж звертатимуться до Нього, шукаючи розради в Його Руках. Але існуватиме ядро – зграя звірів – чий зовнішній вигляд маскуватиме їх нечестивість, яке знаходиться всередині, які будуть закликати, спокушати і привертати до себе душі, чиї скам’янілі серця зробили їх ідеальними співучасниками в змові з метою осквернити Моє Тіло. Це група, яка була передбачена давно, і яка буде намагатися знищити людство. Їхня влада буде обмеженою, хоча і може здатися великою. Мій Отець дозволить обмежену протидію Мені, Його Єдинородному Синові, з обмеженою кількістю часу.

Люди з добрим серцем об’єднаються і прийдуть до Мене. Саме через гріхи гордині та зарозумілості виникне найбільший поділ серед людей, і, поки вони не відкинуть свої слабкості, вони не зможуть прийняти Моє Милосердя.

Вам треба дотримуватися Істини, тому що якщо ви приймете що-небудь інше, крім Правди – Слова Божого – ви залишитеся ні з чим.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.