• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1302. Захищайте Моє Слово. Говоріть про Моє Слово

Неділя, 28 Грудня 2014 р. Божого, 18:30

Моя дорога улюблена дочка, найбільший біль в стражданні – це те, що є в законах ваших країн, які протиставляються Законам Бога в усіх відношеннях, як видимо, так і невидимо. Тому що кожен Закон Божий, порушений тими, хто управляє вашими країнами, замінений зараз тихим вбивцею душі. Всякий злочин буде представлений як хороша річ. Чим нечестивіша буде дія, тим більше він вітатиметься. Тим, хто проголошуватиме Істину, Істинне Слово Боже, не дадуть ніяких можливостей говорити. Їхніми голосами, в основному, нехтуватимуть. Але коли вони будуть почуті, то будуть засуджені в якості злих.

Вже дійсно настала пора, коли Істина буде перевернута вверх ногами і представлена брехнею. Більшість людей тепер вважатиме Слово вигадкою –  брехнею. Закони Бога, проте, важко ігнорувати, і тому коли тих, хто керує вашими народами, попросять відповісти за їх злочини, вони заявлять, що Слово Боже є недосконалим і застарілим.

Хитрість диявола приведе до того, що для забезепечення прийняття його зла, кожна моральна дія і вчинок будуть оголошені негуманними і проти громадянської свободи. Але ті, хто благословенний Даром Святого Духу, будуть все ще здатні розрізняти правильне і неправильне. Ніколи раніше, від днів Ноя, світ не був покритий таким обманом. Ніколи раніше людина не грішила стільки, як зараз. І так само, як і в дні Ноя, самоодержимость людини досягла таких меж, що вона вважає, що має владу над своєю власною долею, такий ступінь її самозакоханості.

Гріх сьогодні приймається із задоволенням і просувається як цивільне право, і тому від вас очікують, щоб ви його поважали. Якщо ви не проявляєте повагу до гріховних вчинків, то ви можете виявити, що ви винні в злочині. Злочин ваш буде в тому, що ви дотримуєтеся Слова Божого, і за це ви будете змушені страждати.

Як легко людина обдурена глобальним планом по відміні всякої провини за гріховні вчинки, які записані в законах ваших держав. Все це було передбачено і дуже скоро ніяка злочинна дія, включаючи вбивство, евтаназію і аборт, не вважатиметься неправильною. Прийде час, коли геноцид грандіозного масштабу послідує після введення таких законів, які будуть розроблені для того, щоб легалізувати законне вбивство тих, хто страждає від інвалідності та інших фізичних недоліків.

Нечестиві закони, закріплені у ваших країнах, призведуть до більших законів, які заберуть від вас всю владу. Ви віддали владу тим, хто відкидає Мене – хто зневажає Закони Бога – і через це вони введуть ще більш нечестиві діяння, які спричинять неймовірні страждання. Те, що може здаватися законами країни, які сприяють громадянським і людським правам, приведе до такої форми диктатури, при якій бути християнином буде злочином.

Захищайте Моє Слово. Говоріть про Моє Слово. Не попадіться в пастку прийняття будь-якої глобальної кампанії громадянських прав, які призначені для того, щоб обернути весь світ в нову світову релігію. Моїх священнослужителів Я закликаю проголошувати Слово Боже і відмовитися від нечестивих діянь, що охопили майже всі народи, які заперечують Слово Боже.

Дуже легко закликати до поширення прав людини, але треба бути Моїм хоробрим слугою, щоб встати і заявити, що дії, які огидні Богові, є діями проти Мене. Тому що це притягне величезну критику і зробить вас непопулярними.

Пам’ятайте, що Я сказав – людина, яка дійсно служить Мені, правдиво, ніколи не боятиметься говорити Правду і ніколи не прагнутиме до популярності. Його єдиною метою буде спасіння душ.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.