• Прохання про молитовне чування!

    Існує велика потреба в молитві, щоб захистити цю Місію Спасіння від подальших нападів сатани, щоб врятувати душі від прокляття і для того, щоб Залишкова Aрмія об'єдналася і зміцнилася Благодаттю Божою. Ось 6 інструкцій, надісланих від страждаючої душі в Святе Ім’я Ісуса: (читати далі на сторінці в категорії)

1299. Гуманізм є образою Бога

Четвер, 25 грудня 2014 р. Божого, 15:10

Моя дорога, улюблена дочко, стороніться злого духа, який розбещує світ. Залишіть все Мені. Тому що до тих пір, поки ви любите Мене, шануєте Мене та любите ближніх згідно Моєї Святої Волі, Я буду захищати вас від болю всіх тих речей, які є проти Мене.

Найгіршим болем, який ви змушені будете терпіти, буде біль споглядання так званих справ благодійності та гуманітарних проблем в глобальному масштабі, які будуть маскувати справжні наміри Моїх ворогів. У ваших серцях ви будете знати, що це діє обманщик. Коли світське суспільство і ті, хто стверджує, що представляє Мене, говорять про політику, гуманітарні діяння, але не проголошують важливість збереження людського життя будь-якою ціною, тоді знайте, що це не те, чого Я бажаю. Якщо ті, хто каже, що представляє Мене, не говорять з тією ж пристрастю про зло абортів, як вони це роблять відносно інших дій, спрямованих проти людства, то знайте, що тут щось негаразд.

Мій Отець покарає всіх тих, хто вбиває Його дітей, включаючи дітей, які все ще живляться в утробі матері, очікуючи народження. Винні у вчиненні таких злочинів, будуть терпіти страшну кару, якщо вони не покаються у своїх гріхах проти Нього. Ті, хто Мої і хто представляє Мою Церкву на землі, не проголошують Істину. Вбивство, включаючи аборт, є одним з найбільших гріхів проти Бога.

Потрібен надзвичайний акт розкаяння, для того, щоб звільнитися від такого гріха. Чому ж тоді Моя Церква з рішучістю не бореться проти цього гріха – одного з найогидніших актів непокори до Мого Отця? Чому вони відволікають вас від визнання найсерйозніших гріхів, проповідуючи вам про важливість гуманітарних вчинків?

Гуманізм є образою Бога, тому що він зосереджується на потребах людини, а не на необхідності покаятися в гріхах перед Творцем всього, що існує. Якщо ви ігноруєте смертні гріхи, які чітко визначені у встановлених Богом Законах і які призводять до вічного прокляття, тоді ніяке співчуття до громадянських прав людського роду не спокутує ці гріхи.

Якщо ви вірите в Мене і якщо ви служите Мені, то ви повинні говорити тільки про Правду. Правда в тому, що гріх є вашим найбільшим ворогом — а не ті, хто переслідує вас. Смертний гріх, якщо в ньому не покаятися, приведе вас в Пекло. Якщо ви перебуваєте в стані смертного гріха і витрачаєте час на підтримку великих благодійних актів та гуманітарних справ, і не каєтеся, то ваша душа буде втрачена.

Пам’ятайте Істину. Не будьте введені в оману розмовами, діями чи справами милосердя, коли найважливішим завданням є боротьба із смертним гріхом. Мої духовні слуги, які відмовляються нагадувати вам про наслідки смертного гріха, не розуміють його або її місію в служінні Мені. Ви не можете приховати гріх під землю, геть з очей, так ніби його не існує. Ніяке співчуття людям, яких переслідують в Моє Ім’я, не відшкодує того, що грішники не примиряються зі Мною, Ісусом Христом, для прощення гріхів.

Ваш Ісус

Bookmark the permalink.