1298. Гуманізм є образою Бога

photo1707893567 (4)

Четвер, 25 грудня 2014 р. Божого, 15:10

Моя ніжно улюблена дочко, стороніться духа зла, який розбещує світ. Облиште все на Мене. Тому що доти, доки ви любите Мене, почитаєте Мене та любите інших згідно з Моєю Святою Волею, Я буду захищати вас від болю усіх тих речей, які є проти Мене.

Найгіршим болем, який ви будете змушені зносити, буде біль споглядання на так звані справи благодійності та вирішення гуманітарних проблем в глобальному масштабі, які будуть маскувати справжні наміри Моїх ворогів. У своїх серцях ви знатимете, що це робота шахрая. Коли світський світ і ті, які стверджують, що представляють Мене, говорять про політику, гуманітарні справи і не проголошують важливості збереження людського життя за всяку ціну, тоді знайте, що це є не те, чого Я бажаю. Якщо ті, які кажуть, що представляють Мене, не говорять про зло абортів з таким запалом, як вони це роблять стосовно інших дій, спрямованих проти людства, то майте на увазі, що тут щось не так.

Усі ті, які вбивають Божих дітей, в тому числі дітей, які все ще виношуються в лонах, очікуючи на народження, будуть покарані Моїм Отцем. Особи, які винні у вчиненні таких злочинів, терпітимуть страшну кару, якщо вони не покаються за свої гріхи проти Нього. Ті, які є Моїми і які представляють Мою Церкву на землі, не проголошують Правди. Вбивство, включно з абортом, є одним з найбільших гріхів проти Бога. І потрібен надзвичайний акт розкаяння, щоб звільнитися від такого гріха. Чому ж тоді Моя Церква рішуче не бореться проти цього гріха – одного з найогидніших актів непокори Моєму Отцю? Чому вони відволікають вас від визнання найсерйознішого з гріхів, проповідуючи вам про важливість гуманітарних справ?

Гуманізм є образою Бога, тому що він зосереджений на потребах людини, а не на необхідності розкаяння в гріхах перед Творцем всього сущого. Якщо ви нехтуєте смертними гріхами, які чітко визначені у встановлених Богом Законах і які призводять до вічного прокляття, то ніяке співчуття до громадянських прав людського роду не спокутує цих гріхів.

Якщо ви вірите в Мене і якщо ви служите Мені, то ви маєте говорити тільки Правду. А Правда полягає в тому, що вашим найлютішим ворогом є гріх – а не ті, які переслідують вас. Смертний гріх, якщо в ньому не розкаятися, приведе вас до Пекла. Якщо ви перебуваєте в стані смертного гріха і витрачаєте час на підтримку величних благодійних вчинків та гуманітарних справ і не каєтеся, то ваша душа буде втрачена.

Пам’ятайте Правду. Не дайте себе ввести в оману розмовами, діями та справами доброчинності, бо найважливішим завданням є боротьба зі смертним гріхом. Мої висвячені слуги, які відмовляються нагадувати вам про наслідки смертного гріха, не розуміють своєї місії у Моєму служінні. Ви не можете змести гріх під землю, геть з очей, так наче його не існує. Жодна кількість співчуття до людей, яких переслідують в Моє Ім’я того не надолужить, якщо грішники не примиряться зі Мною, Ісусом Христом, задля прощення гріхів.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.