1295. Матір Спасіння: Дар Любові посилюється в час Різдва

Субота, 20 грудня 2014 р. Божого, 16:25

Мої дорогі діти, Любов Мого Сина ніколи не є такою поширеною, як в час Різдва.

В цей час, час святкування Його Народження, він заливає душі Своєю Любов’ю. Саме в цей час ви повинні жити в Любові, яка була дана вам, природно, як Божим дітям. Ви повинні берегти Дар Любові, який походить від Бога і ділитися цим Даром з усіма, кого ви знаєте.

Дар Любові посилюється в час Різдва в душах усіх Божих дітей і саме в цей час ви повинні усвідомити, що любов починається в сім’ї. Мій Син народився в сім’ї і це мало свою мету. Бог об’явив Себе не як особа, вислана з Місією без близьких йому осіб, але у Святій Родині.

Любіть своїх рідних та пробачайте їм колишні гріхи. Любіть усіх, включно із тими, які ненавидять вас. Ви можете перемогти ненависть, ділячись любов’ю і хоч часом це може бути важко, ви станете сильнішими і будете перебувати в мирі. Ненависть є негативним почуттям, яке виснажує душу, залишаючи її з відчуттям глибокого нещастя. Вона поїдає серцевину душі, поки та не помре. Не дозвольте ненависті відокремити вас від Дару Любові, який є найпотужнішою Благодаттю, тому що походить від Бога.

Любіть один одного в це Різдво, так як Бог любить кожного з вас. Моліться за тих, які вчинили проти вас злодіяння і просіть Мого Сина звільнити вас від тягару ненависті.

Божу Любов в усій своїй славі можна побачити в сім’ї, в якій процвітає любов. Такі сім’ї, яким пощастило відчути любов один до одного, повинні поширювати цю любов поміж іншими, які не мають любові у своєму житті. Людина, яка зростає у люблячій сім’ї і яка любить ніжним серцем, торкається інших душ. В той спосіб Божа Любов поширюється у світі – з лона сім’ї.

Це з серця люблячої сім’ї Мій Син, Ісус Христос, розпочав Свою Місію на землі, щоб відкупити людину від гріха. І тому в це Різдво Я прошу, щоб ви любили один одного і просили Мого Сина благословити усі сім’ї Ласкою любити один одного ще більше.

Любов, яка присутня в сім’ї, здатна подолати всі перешкоди, розміщені перед нею сатаною. Сім’я – фундамент Божої Любові – зневажається сатаною. Саме сім’я є мішенню злого духа і він зробить усе, щоб зруйнувати сім’ю.

Любов і єдність в сім’ї є великим Даром з Небес і ви повинні завжди прагнути до того, щоб залишатися в єдності повсякчас.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.