1293. Натомість вони впадуть у пастку відокремлення догми від доктрини

Понеділок, 15 грудня 2014 р. Божого, 21:55

Моя ніжно улюблена дочко, коли фарисеї вислали свої сили, щоб нападати на Мене, використовуючи всі можливі підступи, вони в той самий час проповідували в храмах пророцтва про прихід Месії. В той час, як вони глузували з Мене і намагалися поширювати неправду про Мою Моральність, вони цитували Святе Письмо. Коли фарисеї переслідували Мене – обзиваючи Мене усіма іменами, образливими для Мого Отця – вони продовжували готувати Божий народ до приходу Месії. Хоч Я був присутній серед них, однак вони відмовилися визнати Мене, хоч не могли Мене проігнорувати, бо Я був наповнений Святим Духом. Коли Я воскрес із мертвих, фарисеї отримали доказ Мого Воскресіння, та вони вибрали замість цього поширення брехні, щоб приховати Правду. В результаті своєї діяльності вони відвернули мільйони душ від їхнього законного Спадкоємства – Дару Вічного Спасіння.

В той час, коли Я зараз готую світ до Мого Другого Пришестя, висвячені слуги в Моїй Церкві на землі робитимуть те ж саме. Вони будуть проповідувати про Великий День, коли Я прийду знову, але будуть припускати, що цей день настане в іншому столітті. Вони не будуть готувати душі в той спосіб, в який Я бажаю. Вони не закликатимуть Мій народ шукати примирення, до молитви, до участі в Таїнствах і до строгого дотримання Написаного Слова. Натомість вони впадуть у пастку відокремлення догми від доктрини і відмовляться прийняти послання, дані Божим пророкам.

Такими сліпими вони є, коли Я говорю до них зараз через Книгу Істини. Якими невігласами є ті, які кажуть, що ведуть вас Дорогою до Мого Царства, якщо вони насправді не знають вірної дороги, яка веде до нього. Вони насамперед повинні читати Святу Біблію, вивчати її і приймати те, що міститься в ній, бо як інакше вони зможуть пізнати Мене? Я прийду, як злодій вночі і вони не будуть готовими привітати Мене, тому що вони не відчувають потреби підготуватися.

Я зараз стою перед вами, Мої висвячені слуги, і прошу вас вислухати Мене. Я прошу вас повірити в те, Ким Я Є; в те, що Я зробив, щоб відкупити людину від гріха; і в те, що Я повинен зараз зробити, щоб виконати Заповіт Мого Отця. Коли час наближатиметься, вам будуть дані знаки, що Мій День невдовзі настане. Я робитиму це для того, щоб ви прокинулися зі сну і почули Мій Голос. Я закликаю вас говорити Правду про гріх, Правду Святого Божого Слова і те, що воно ніколи не може бути зміненим, як і не може бути зміненою Правда про Мою Божественність.

Коли ці знаки будуть дані вам, Я урочисто заявляю, що Святий Дух буде вилитий на вас і ті з вас, які люблять Мене в простому послуху, негайно зрозуміють, що це Я говорю до вас у цей час. Тоді Я наповню вас Своєю Любов’ю і ви будете бачити речі такими, якими вони є насправді, з ясністю розуму і з усвідомленням того, що саме від вас вимагається, щоб допомогти Мені здійснити Мій План по спасінню світу і кожної окремої Божої дитини.

Слухайте. Готуйтеся. Моліться про Мою Силу, Мою Мужність і ніколи не забувайте про свій обов’язок переді Мною.

Ідіть в мирі, щоб любити Мене і служити Мені зараз і навіки.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.