1289. Матір Спасіння: Він посилав Мене в якості Свого Посланця крізь усі віки

Вівторок, 9 грудня 2014 р. Божого, 17:00

Моя дорога дитино, Я є Непорочна Діва Марія, Матір Божа, і Я прийшла, щоб розкрити тобі мету Моєї Місії на землі.

Я є слугинею Господньою і Я була призначена Моїм Небесним Отцем народити Його Сина, Ісуса Христа, Спасителя світу. Так само, як Я була покликана виконати Його Найсвятішу Волю через народження Його Єдинородного Сина, який був посланий, щоб дати Вічне Життя всім Його дітям, Мені також була призначена роль Його посланця крізь усі віки. Він посилав Мене в якості Свого Посланця, щоб розкривати таємниці Його Небесного Царства і в усі часи Я приходила від Його Святого Імені, щоб передати важливі послання для світу. Я не приходила сама від себе, бо Мені ніколи не було дано такої влади. Я приходила в Ім’я Бога, як Його вірна слугиня, на Славу Божу, щоб Він міг закликати душі до Свого Божого Милосердя. Зараз Я приходжу знову в цій останній Місії, схваленій Пресвятою Трійцею для спасіння душ.

Я відіграла важливу роль у Пришесті Месії вперше і Я приходжу наостанок як Його Святий Посланець в цих часах кінця, перед тим як Він, Мій Син, об’явить Себе у Своєму Другому Пришесті.

Крізь усі віки, коли Я об’являлася на землі, світові давалося знамення. В багатьох випадках Я розкривала важливі пророцтва через Дар локуції [внутрішнього слухання], але в деяких випадках взагалі нічого не було сказано. Натомість було дано знамення і ті, які благословенні Даром Розрізнення, зрозуміли те, що Бог хотів, щоб Його діти знали. Саме через Свою Великодушність Він схвалив ці Божественні Втручання, бо Його єдиним бажанням було врятувати душі.

Мій Предвічний Отець, Який створив усе з нічого, заступається тільки тоді, коли Він бажає врятувати Своїх дітей від обману, який насаджується в їхніх серцях. Коли злий дух створює хаос, Бог завжди втручається, щоб відкрити серця Своїх дітей на Велику Любов, яку Він має до кожного з них. Прийміть цю Місію, дорогі діти, з вдячністю і складіть Богові подяку за Його Велике Милосердя, без якого багато душ було б втрачено.

Ваша улюблена Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.