1263. Матір Спасіння: Книга Істини міститься в публічному Одкровенні

Субота, 8 листопада 2014 р. Божого, 17:05

Моя дорога дитино, сьогодні особливий день, оскільки Небо святкує річницю Мого першого Послання, даного тобі як посланниці Бога. Я приходжу сьогодні, щоб принести тобі новину про те, що багато мільйонів людей навернуться завдяки цій Місії.

Я дала світові Месію як вибрана покірна слугиня Господня. Мені була дана особлива роль в Його Плані порятунку усіх Його дітей і сьогодні, в Моїй ролі Матері Спасіння, Я взиваю до всіх Його дітей.

Ви ніколи не повинні відкидати Божих спроб принести вам Правду. Він, Мій Предвічний Отець, любить кожного і ця Місія була передбачена. Він приносить світові таємниці, які містяться в пророцтвах, даних пророкові Даниїлу, а пізніше Його вибраному учневі Йоану Богослову. Книга Істини міститься в публічному Одкровенні і важливо, щоб ви не відкидали цієї Святої Книги.

Багато людей вже навернулись через ці Послання і завдяки цій Місії більшій частині людства буде виявлено Боже Милосердя. Не відкидайте Його Щедрості, бо Його найбільшим бажанням є об’єднати людський рід у Новому Світі, що надходить.

Коли Мій Син воскрес із мертвих, це було посланням для світу. Так як і Мій Син, ті, які залишаться Йому вірними, воскреснуть тілом і душею в Останній День. Жоден з тих, хто попросить Його Милосердя, не залишиться позаду. На жаль ті, які борються з Богом, через свою впертість та ненависть можуть перешкодити Його Прагненню об’єднати усіх Його дітей.

Будьте вдячні за Боже Милосердя. Будьте вдячні за Молитви Хрестового Походу, бо вони приносять з собою великі Благословення. Я прошу, щоб ви дозволили Мені, вашій улюбленій Матері, наповнити ваші серця радістю. Ви повинні дозволити, щоб щастя, яке може прийти тільки як Дар від Бога, залило ваші душі через пізнання того, що має надійти. Мій Син скоро прийде, щоб посісти Царство, яке належить Йому. Нове царство, яке підніметься з попелу, принесе всім і кожному з вас величезну радість і щастя. Бо тоді ви прибудете додому в Гостинні Обійми Царя, Месії, який приніс велику Жертву задля вашого спасіння.

Будь ласка, прийміть цей великий Дар. Не дозвольте, щоб ті душі, чиї серця роз’ятрені ненавистю, відтягнули вас від Правди. Без Правди не може бути життя.

Ідіть, Мої дорогі діти і просіть Мене завжди захищати вас, бо Моя Місія полягає в тому, щоб провести вас цим важким шляхом до Трону Мого дорогоцінного Сина, Ісуса Христа.

Ваша Мати

Матір Спасіння

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.