1262. Ті, які вважають, що Бог не покарає нечестивих, не знають Його

Четвер, 6 листопада 2014 р. Божого, 17:40

Моя ніжно улюблена дочко, надійшов час для Мого Предвічного Отця очистити з обличчя землі плями, які кидають темряву на людські душі. Він покарає нечестивих і візьме в Свої Святі Руки тих, які дотримуються Правдивого Слова Божого. Його ангели піднімуться у великій бурі і могутніми косами викосять з корінням недугу, яка нищить душі людей, щоб світ міг знову стати чистим.

Бійтеся Гніву Божого, бо коли Він розгнівається, люди тремтітимуть від страху. Ті, які вважають, що Бог не покарає нечестивих, не знають Його. Їхні голоси, гучні та горді, наповнюють землю брехнею, а ті, які вважають себе гідними великої Ласки в Очах Мого Отця, але проклинають покірних з Мого народу, будуть викорчувані з ґрунту і зіткнуться з найбільшою карою, вилитою на людство від часу Великого Потопу.

Ангели Божі зійдуть з косами в правиці і відділять пшеницю від полови. Ті, які проклинають Бога, замовкнуть; ті, які оскверняють Сина Людського, замовкнуть; ті, які оскверняють Його Тіло, блукатимуть у замішанні, розгублені та збентежені, перед тим як поринути в пустелю.

Любов Бога не зустріла взаємності, а Його Милосердя було відкинуте. Невдячні душі, увага яких стало зосереджена на своїх власних задоволеннях і які мають наміри здійснювати вчинки, що перебувають в прямій конфронтації з Волею Божою – відчують біль Божої кари. Так як удар блискавки спалахує на небі, як велика буря, так настане велике потрясіння землі, яке буде відчутне у кожній частині світу.

Ті, які знають Правду, не мають чого боятися, бо вони стануть добровільними свідками Обітниць, викладених у Святому Письмі щодо майбутньої Великої Скорботи. Ті, які відітнули Бога від свого життя – так ніби вони відітнули кінцівку від свого власного тіла – дізнаються про наслідки своїх прокльонів Бога тоді, коли вже буде занадто пізно.

Ви, які зрадили Мене, страждатимете найбільше. Ви, які закидували камінням інших, помилково вважаючи, що ви представляєте Мене, не матимете до кого звернутися. Бо скрізь, де ви будете намагатися сховатись, ви не знайдете нічого, щоб приховати свою ганьбу. Я говорю вам це, бо терпеливість Мого Отця вичерпана і на полі битви з’являться дві армії – ті, які зі Мною і ті, які проти Мене.

Моліться про Боже Милосердя. А ті, які бичують Моє Тіло, знайте наступне. Ви можете вважати, що Мене можна знищити у Моєму Домі, але це була б серйозна помилка з вашого боку.

Відійдіть від Мене, бо ви не належите Мені. Ваша нечестивість стане вашим упадком, а через вашу відданість злому духові ви відітнете себе від Мого Славного Царства.

Ваш Ісус

 

Аудіозапис

Поділитися в соціальних мережах
Bookmark the permalink.